Länkar om Övrigt

Rundfunk.se / IT / Övrigt /

Affärssystem & ERP

Deltek med Maconomy är ett av världens ledaste företag inom Affärssystem och ERP. Vår flaggskeppsprodukt, Maconomy är ett fullfjädrat affärssystem med stöd för resursplanering, projektplanering, tidshantering, projektverktyg och med funktionalitet som faktureringsprogram. Maconomy som faktureringsprogram gör att du enkelt får en överblick över din fakturering utåt och inåt, genom att ha samma verktyg för projektplanering, tidshantering och sedan som projektferktyg får du en ofantligt mycket bättre överblick i ditt ERP - affärssystem än om du skulle använda olika program. Det är även ett bra projektredovisningssystem, så att du kan slutföra dina projekt med en presentation från början till slut, allt i samma program.

Windows 7 kurs

Vår kurs i Windows går ut på att få grundläggande kunskaper om hur datorn fungerar och hur du anpassar operativsystemet och arbetar smart med fil- och mapphanteringar m.m. Denna kurs lämpar sig även för dig som ska ta datakörkort samt behöver allmän datorkunskap och Windows. Hos Lexicon hittar du även lämpade kurser och utbildningar att kombinera med denna i Excel, Powerpoint och Word.

www.smartahemsidor.se

Företaget startade i Helsingborg 1996 under namnet Animation & Audio. Nu heter företaget Smarta Hemsidor och har sitt säte i Kristianstad med kunder ända upp till Umeå. Vi försöker erbjuda det stora företagets resurser med det lilla företagets vänlighet och omtanke. Målet är att du alltid ska kunna lita på oss och därför stanna kvar som kund. Vi har inga snofsiga kontor eller annat skådebröd som kostar en massa pengar, vi kan därför hålla låga priser. Bra för dig, eller hur?

Prognosverktyg - www.ncg-group.com/sv/

BizView Prognos och budget är ett webbaserat verktyg som gör det möjligt att reagera snabbare på förändringar i omvärlden och på ett smartare sätt påverka framtiden. Arbeta effektivt med alla typer av verksamhetsstyrning budget, prognoser, simuleringar och planer. BizView gör det roligare och enklare för medarbetare att bidra med viktig data och information i planeringsarbetet. Med hjälp av BizViews inbyggda workflow-stöd för godkännandehantering kan ni skapa en bättre kontroll på hela planeringsprocessen. Bli notifierad via e-post av BizViews automatiska meddelandehantering och samarbeta med kollegor genom funktioner för kommentarer och diskussion.
prognosverktyg, beslutsstöd

ITIL Service desk - Utbildning hos BiTA

Vår kurs "Support Center Analyst" riktar sig till dig som arbetar inom IT-support och helpdesk. Med denna kurs får du alla förutsättningar och möjligheter att bli en riktig expert inom ditt område. Kursen är certifierande, pågår under två dagar och kostar 10 900 kronor. Förkunskaper som krävs är att du har arbetat med support på ditt arbete i minst sex månader.
Kurs i att hantera pm3 och ITIL, Kurser & utbildningar i ITIL - BiTA, Tjänstekatalog - så bygger du en!

Kundservice & Kundtjänst

Oavsett när en störning eller kris inträffar är det viktigt att kunna hantera det utökade behov som uppstår. Störningen kan orsakas av oväder, strömavbrott eller andra orsaker som gör att telefonisten inte kan utföra sitt arbete. Eller produktionsfel som kräver omedelbara åtgärder i form av produktåterkallande och höjd beredskap och tillgänglighet. Det som blir uppenbart är att man sällan klarar detta på egen hand med befintliga resurser. Beställ vår krisberedskapsfolder!
Callcenter, Telefonsvar

Kretskortstillverkning med MutliCad

MultiCad erbjuder högkvalitativ kretskortstillverkning och producerar kretskorts till många olika ändamål. Företaget arbetar även med mönsterkort, elektronikmontering och erbjuder dessutom legotillverkning åt företag som söker kompetensen MultiCad erbjuder. På www.multicad.se finner du mer information om verksamheten.

Underkategorier