Länkar om Konsulter

Rundfunk.se / IT / Konsulter /

Dokumenthantering - CANEA

Canea är experter inom system för dokumenthantering och ärendehanteringssystem. Vi har färdiga ärendehanteringssystem som lätt kan integreras i dina befintliga system. Vi kan även erbjuda riktigt bra projektledare som kan agera som konsulter inom projektledning inom ert företag. Läs mer om projektledning och Lean på vår webbsida

EPiServer & webbplats-experter - Circuit

Circuits många olika kompetenser hjälper vi dig att nå framgång på Internet. Våra erbjudanden täcker det mesta inom webb, intranät och communities. Circuit är EPiServer Premium Solution Partner och hjälper företag att utveckla affärsdrivande webbplatser, engagerande communities, sociala intranät och innovativa e-handelslösningar. Circuit är en prisbelönad och marknads-ledande leverantör inom communities i Europa .

Mjukvarukraft - Systemutveckling

Mjukvarukraft är ett företag som inriktar sig på konsultation och systemutveckling baserad på Microsofts plattformar och produkter. Vi besitter en lång erfarenhet av olika typer av projekt inom en rad olika branscher och är väl förtrogna med de problem och krav som ställs kring moderna IT-projekt.

Underkategorier