Länkar om Övrigt

Rundfunk.se / Ekonomi & juridik / Övrigt /

a-kassa - SmåA

Det är viktigt att ha möjlighet att få arbetslöshetsersättning om det behövs även för den som driver eget företag. SmåA är en A-kassa för dig som är egenföretagare, samt dina familjemedlemmar, och driver ett litet eller medelstort företag.
Egen företagare, Internetkassa

Valuta

Beställ valuta från Valutaonline nästa gång du ska ut och resa. På vår hemsida hittar du en praktisk valutakonverterar och aktuella växlingskurser för en lång rad valutor.

Billhop

Billhop är ett svenskt företag som vill revolutionera sättet människor och företag betalar och hanterar sina räkningar. Hos oss kan du betala dina räkningar med kort utan att använda internetbanken. Vi accepterar de flesta vanliga betalkort och kreditkort

actonit.se

Acton är ett konsult och rekryteringsbolag inom IT. Alla våra konsulter genomgår ett utvärderingsprogram för att vi ska kunna säkerhetsställa kvalitén hos dem. Vi har vårt huvudkontor i Norrköping och utgå således från Östergötland. Vi goda resurser för att tillgodose ert behov av kunnig IT personal på plats. Vi har tillhandahåller även systemutveckling samt vårt egenutvecklade CRM system - Albatross. Acton satsar på kunskap och rätt man för jobbet.

Helpdesk - www.summerasupport.se

Summera® Support ärendehantering förenklar er hantering av ärenden.Ni och era kunder kan på ett mycket effektivare sätt hantera ärenden. Era anställda blir effektivare och kan strukturera sitt arbete bättre, era kunder blir nöjdare och era kostnader sänks. Helpdesk, servicedesk eller kundtjänstsystem Det vi vet, är att oavsett vad ni kallar ett ärende för så passar vårt webbaserade system Summera® Support dom flesta företag oavsett storlek och bransch. Våra kunder är allt från fastighetsförvaltare till reklambyråer, företag som omsätter 250 000 kronor och företag som omsätter 25 miljarder kronor. Er organisation kan effektiviseras på flera plan med Summera® Support som grundval.

Entreprenadjuridik kurs

På kursen koncentrerar vi oss i synnerhet på att belysa risk- och ansvarsfördelningen mellan parterna i skilda avtalsled. Ett stort antal praktikfall och exempel redovisas vid föreläsningar och som övningsuppgifter.

Skatterådgivning från

Skattehusets skatterådgivning är en uppskattad tjänst där våra skatteexperter bistår många års praktisk erfarenhet av kommunikation med myndigheter och domstolar. Vi har lång erfarenhet av att vara ombud i skattedomstolarna. Vår kunskap om båda sidor av processen gör också att vi kan lösa ert skatteärende professionellt och med bra resultat.
Kom i kontakt med erfarna skattejurister!, Bra skattedagar för dig inom skatteområdet

Halmstad Begravningsbyrå hjälper med bouppteckning och juridik

Vid ett dödsfall kommer det en massa juridiska saker som kan vara tunga att hantera vid den tiden. På Halmstads Begravningsbyrå hjälper vi dig med formalia inom juridiken och som går igenom bouppteckningen så att allt blir rätt och att alla papper skickas till rätt instans.

Vi sköter er lönehantering - Galpu

Vi sköter er lönehantering, det ger er mer tid över till att fokusera på er kärnverksamhet. Vi har mångårig erfarenhet inom löneadministration. Ytterligare fördelar av att vi sköter er lönehantering är att ni slipper tänka på ersättare vid frånvaro, såsom semester och sjukdom.
Hyr personalchef - anpassa tillgång efter behov, Utbildning inom löneadministration, i teori och praktik., Anlita en HR konsult med gedigen erfarenhet.

Elektronisk fakturahantering med Vipetech!

Elektronisk fakturahantering kan underlätta din vardag samt hjälpa dig att spara pengar och på miljön. Vipetech är proffs på elektronisk fakturahantering och kan hjälpa er att hitta det som bäst passar er. Besök vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster såsom elektronisk fakturahantering, Peppol och svefaktura!

Underkategorier