Länkar om Övrigt

Rundfunk.se / Jobb / Övrigt /

Kurs i förhandlingsteknik & presentationsteknik - Cognosis

Utbildning i lönsam affärskommunikation - Förhandlingsteknik, presentationsteknik & ledarskap Varje möte - med en kund, en leverantör eller internt - har ett syfte: att komma ett steg närmare företagets mål. Det kan gälla en viktig presentation vid ett affärsmöte med en ny kund, att förhandla fram ett avtal eller hantera en affärskritisk situation. Det kan gälla att driva ett tekniskt utvecklingsprojekt eller säkerställa rätt villkor och kvalitet vid en upphandling. Eller att som chef implementera en ny organisation. I alla dessa situationer är uppdraget att säkerställa affärsnytta och verksamhetsnytta. Förverkliga företagets vision och strategi.

Wise Consulting kan erbjuda en karriärcoach

Att få stöd av en karriärcoach kan göra stor skillnad för en person som måste lämna sin anställning. Och det kan göra stor skillnad för företag som investerar i detta. För personer som lämnar sin arbetsgivare på grund av arbetsbrist, omorganisation eller av andra orsaker, är det oerhört värdefullt att få hjälp av en personlig karriärcoach. Det skapar trygghet och ökar chansen att snabbt hitta en ny lösning. Det skapar också bättre förutsättningar för företag att hålla anseendet som en god arbetsgivare, även för de som måste gå. Våra coacher har lång erfarenhet av individuell karriärcoachning, rekrytering, vägledning och rådgivning. Deras bakgrund är oftast beteendevetenskaplig med en yrkesmässig erfarenhet från arbete med HR-frågor. Vi har goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden och våra relationer med rekryteringsföretag är också värdefulla för våra deltagare.

Investigo när det gäller medarbetarundersökning

Hur ökar du motivationen och arbetsglädjen bland dina medarbetare? På Investigo arbetar vi med strategiska medarbetarundersökningar, vilket innebär att vi ser medarbetarundersökningen som ett verktyg för företagsstyrning och förändring. Med detta menas att vi har fokus på att undersökningens ska hjälpa organisationen att gå i en önskvärd riktning, undersökningen är ju egentligen bara ett medel för en förbättrad företagsstyrning. Huvudsyftet med en medarbetarundersökning är att mäta det interna arbetsklimatet, att ta reda på hur medarbetarna mår. Vi tror att det finns ett samband mellan bra arbetsklimat i en arbetsgrupp och framgångsrika arbetsgrupper, och därmed också lönsamma företag.

Stöd och matchning hos Montico

Om du söker arbete och behöver hjälp och vägledning, så kan vi hjälpa dig! Låt oss på Montico finna ett passande arbete åt dig. I vår tjänst "Stöd och matchning" jobbar du tillsammans med Monticos erfarna coacher för att nå målet - ett jobb som matchar din kompetens.

Vi erbjuder snickarjobb i Göteborg

Vi på Snickare:nu söker just nu efter erfarna snickare till snickarjobb i Göteborg. vårt effektiva och drivna team. Här kommer du att utvecklas och få ta eget initiativ om hur man ska ordna med problemlösningar. Sök ditt snickarjobb hos oss och du kommer inte att bli missnöjd, med både stora och små projekt kommer detta snickarjobb inte ha en dag lik någon annan. Skicka in ditt cv och referenser på vår hemsida så återkommer vi med svar om du kan vara den personen som passar in på vårt företag perfekt.

Kurs i ledarskap för dig som är ny chef

STF Ingenjörsutbildning erbjuder en populär kurs i ledarskap för dig som är ny som chef eller som vill utveckla ditt ledarskap. Vi har utvecklat kursen för att du ska bli säkrare i ditt ledarskap och bättre på att kommunicera med dina medarbetare. Läs mer på vår sajt!
ESA 14 - fortbildning på STF Ingenjörsutbildning

Underkategorier