Länkar om Arbetsmiljö

Rundfunk.se / Jobb / Arbetsmiljö /

Vi hjälper dig med din mötesteknik!

Vi på ITM har listat några saker som du bör tänka på när du utvecklar din mötesteknik. När du utvecklar din mötesteknik finns det flera aspekter att ta i beaktning. Exempelvis om du ska ha möjlighet att ha möten på distans, hur utrustningen ska sättas upp och vilken känsla mötesrummet ger av företaget. Att utveckla din mötesteknik är viktigt för hela företaget och det är också viktigt att alla medarbetare kan använda den nya tekniken. För fler tips och råd kolla in på vår webbplats. Vi hjälper dig givetvis också om du har några övriga frågor eller tankar. ITM ligger i framkant med pedagogisk undervisning och kan bland annat hjälpa dig med digitala klassrum och effektiviserad IKT.

Fallskyddsutbildning

ProAccess bedriver utbildningar i deras specialbyggda utbildningscentrum inom höghöjdsarbeten som ligger i Uddevalla. Vi har skapat en av Sveriges största och bästa utrustade utbildningslokal för era behov när det gäller arbete på hög höjd. De utför stora som små entreprenadarbeten på hög höjd. ProAccess ställer kunden i fokus efter deras behov när det gäller höghöjdslösningar. Deras tjänstesida har stor erfarenhet av såväl enkla som svåra lösningar i industri- bygg eller fastighetsbranschen. ProAccess är experter på rope access arbetet!

Ergonomisk kontorsinredning för arbetsplatsen

Hos Aktiv Miljö har vi ett stort utbud av ergonomiska produkter. Med hjälp av vår kontorsinredning kan du skapa den ultimata kontorsmiljön. Vi har bland annat ergonomiska stolar, mös och tangentbord. Vi har även ståmattor och höj och sänkbara skrivbord med mera. Kolla in på vår webbplats för att se vad vi kan erbjuda för just din kontorsinredning.

Skapa en skön arbetsmiljö med växtinredning

För att du och dina arbetskollegor skall trivas i era lokaler är växtinredning ett enkelt och billigt sätt att skapa en trevligare arbetsmiljö. InredningsTaktiks växtinredare har genom åren hjälpt mängder av företag med att göra deras arbetsplats till grönt palats. Teckna ett serviceavtal så sköter vi även växterna åt er så ni kan ägna er åt verksamheten.
Hyra växter till arbetsplatsen i Stockholm, Fina kontorsväxter från InredningsTaktik, Använd arenareklam och få ditt företag att synas!

Vi erbjuder frukt på jobbet.

Vår tjänst frukt på jobbet innebär att vi varje vecka kommer med frukt till din arbetsplats. Du väljer själv vilken typ av frukt du vill ha, hur mycket och hur ofta. Med frukt på jobbet har du alltid ett nyttigt mellanmål flera gånger om dagen. Det är även en moralhöjare för din personal att det finns frukt på jobbet, alla kan njuta av ett gott mellanmål.

3M solfilm

BBN Nordic monterar solfilm i områderna kring Malmö, Helsingborg och Lund i Skåne men sträcker sig även utanför landets gränser vid större helhetslösningar. Att montera osynlig solfilm på fastighetens, företaget, lagrets eller butikens glas reducerar värmen och bidrar till ett bättre inomhusklimat.

Underkategorier