Länkar om Övrigt

Rundfunk.se / Datorer / Övrigt /

Vi erbjuder POS-system eller kassasystem

Vi har haft lite olika företagsnamn genom åren. 2006 bytte vi namn till KassaCentralen. Vi är nu klara med namnbyten och har funnit våran identitet! På KassaCentralen ser till att våra kunder är nöjda från start. Från beställning till leverans. Med kassaregister eller POS-system som är anpassat efter dina önskemål. Därefter håller vi kontakten och ser till att kassaregistret fungerar och förser er med förbrukningsmaterial, så som kassarullar och annan utrustning. KassaCentralen har funnits i över 25 år. Vi är totalt 4 personer som arbetar här och vi befinner oss i centrala Malmö. Härïfrån utgår vi och tar emot våra kunder. Vi ger även service på plats ute i butiker, restauranger och nattklubbar.

Webbhotell från Crystone

Webbhotell.se är Crystones site som fokuserar på webbhotell och exchange. Vi är idag ett av nordens ledande företag för internetrelaterade tjänster som webbhotell och hosting. Är du som privatperson eller företag ute efter en prisvärd kraftfull lösning för webbhotell så kan du beställa direkt på sidan, eller ta kontakt med oss om du är osäker.
Kraftfull webhosting, Billigt webbhotell, Hosted exchange

När du vill hyra dator eller datorer - Svensk HyrData

Svensk HyrData - När du vill hyra dator eller datorer. Datoruthyrning och hyra av projektor samt installation av alla tillfälliga IT-lösningar. För dig som vill hyra LCD-TV, PC dator, datorer, projektorer eller plasmaskärm.

Webbutveckling & webbdesign - Likipe.se

Likipe Digital AB är en ungt företag som lade sina grunder hösten 2010, Tre unga grabbar med helt olika bakgrund och utbildning gick ihop och startade ett bolag med en gemensam vision att skapa digital produktion till ett överkomligt pris och samtidigt hålla en hög servicenivå. Vår inriktning är att producera web- mobil- och grafiska profiler såväl för andra webbyråer som till den enskilda kunden. För att nå våra mål har vi flyttat en stor del av vår produktion till fjärran öster där tillgängligheten på kompetent och kostnadseffektiv personal är stor. Trots den enorma arbetsbelastningen så har vi inte glömt hjärtat i att driva företag, att ha roligt tillsammans och att skapa något som vi står för!

It-drift i Stockholm

IT Rekrytering, Support och IT-drift i Stockholm Vi förmedlar och tillhandahåller riktigt vassa konsulter och kostnadseffektiva molntjänster! Hos oss kan ni få hjälp med olika IT-tjänster inom virtualisering, nätverk, hård och mjukvarusupport.

Vill du ha ett kraftfullt wms?

CIS 3PL - Ett komplett wms för tredjepartslogistik CargoIT har utvecklat ett WMS ( webbaserade Warehouse Management Systemet) CIS 3PL speciellt för att hjälpa tredjepartslogistiker i sin dagliga verksamhet. I CIS 3PL finner användaren ett lagersystem som tydligt följer de flöden som existerar på ett lager och som möjliggör ett mobilt arbetssätt. Nedan finns ett urval av de funktioner som CIS 3PL hanterar listade:

Underkategorier