Länkar om Övrigt

Rundfunk.se / Hälsa & mat / Övrigt /

Glaukom

Behandling av glaukom syftar till att sänka ögontrycket. Det kan göras antingen genom medicinering med kontinuerlig ögondroppsbehandling eller med laserterapi. Om man ändå ej lyckas få trycket att stanna på en lämplig nivå, kan man använda sig av kirurgi. Idag finns det en rad nya och säkra operationsmetoder, som ger god trycksänkande effekt. På Stockholms Ögonklinik arbetar vi med alla aktuella behandlingsmetoder. Våra erfarna specialister avgör vilken metod som passar patientens behov allra bäst. En operation kostar mellan 18.000-21.000 kronor.

Meditation och avspänning

Skandinavisk Yoga och Meditationsskola är Nordens äldsta yoga- och meditationsskola, med erfarenhet om yoga och meditation. Vi har hållit kurser i meditation och yoga på den internationella Håå Kursgård i Småland sedan 1972. Vi tror inte på att massproducera yogainstruktörer, utan istället ger vi en omfattande och djupgående yoga- och meditationslärarutbildning. Retreat med yoga och meditation. Välkommen för mer information!
Yoga och Meditation i Stockholm, Retreat Meditation

HLR-utbildning

Varje år drabbas mer än 20 människor i Sverige av plötsligt, oväntat hjärtstopp. Chansen att överleva ett hjärtstopp ökar med 2-3 ggr om HLR påbörjas i tid. Genom att utbilda ert företag i hjärt- lungräddning skapar man en trygg och säker arbetsmiljö där man kan rädda liv. Välkommen till oss på Globen Hälsan så hjälper vi dig och dina medarbetare till ett friskare företag!

Privat äldreomsorg - Aleris

Aleris är ett privat vårdföretag med verksamhet inom sjukvård, äldreomsorg, psykisk hälsa och medicinsk diagnostik. Med den enskilda individen i fokus och våra värderingar - professionella, engagerade, omtänksamma, nytänkande- som ledord gör vi allt vi kan för att förbättra och utveckla såväl vård som omsorg. Aleris äldreomsorg erbjuder äldreboenden för såväl gamla i allmänhet som äldre som drabbats av demens. Vi erbjuder också hemtjänst på många platser runtom i landet. Även inom Aleris Psykisk hälsa erbjuder socialpsykiatri och ett flertal olika boendeformer, såsom behandlingshem, boende i familjehem, transitboende och put-boende för ensamkommande flyktingbarn. Läs vidare på Aleris webbplats för att finna just den boendeform som passar dig eller din anhöriga.

Zonterapi - Hagen Hälsan

Zonterapi är en mjuk, behaglig behandling, där man genom att trycka på reflexpunkter stimulerar nervsystemet, som i sin tur ökar impulserna till olika organ och delar av kroppen. Zonterapi är väldigt effektivt när man vill ha en stimulans av nervsystemet både i uppiggande syfte och framför allt i lugnande syfte. Kurs och utbildning Hos oss kan du lära dig grunderna i zonterapi. Ett par gånger om året har vi utbildning i zonterapi och massage för husbehov.

Attendo Individ- & Familjeomsorg

Attendo driver behandlingshem för alkohol- och drogberoende. Tre av av våra behandlingshem är riktade till män och ett är för kvinnor. Metoderna på våra behandlingshem Väckelsång (för män) samt Tingsryd (för kvinnor) bygger på Tolvstegsprogrammet och Craig Nakkens teori om missbrukarpersonligheten.

Kiropraktor, naprapat & osteopat i Borås

Mitt företags grundfilosofi är att erbjuda erfarenhet och högkvalitativ behandling samt ge ett tryggt och individuellt anpassat omhändertagande med snabba resultat vid akut och kronisk rygg-, nack-, led- och muskelvärk. Typ av besvär jag kan hjälpa dig med: Ryggskott, huvudvärk, nackspärr, ischias, whiplash, axelsmärtor, domninga, knäsmärtor, tennisarm, höftsmärtor, smärtor vid fysik aktivitet - muskelsmärtor efter trafikolyckor/ridolyckor- benhinnor- smärtor i hälsena, ljumsksmärtor, yrsel, muskelsmärtor vid spinal stenos, muskel/ledsmärtor vid hästridning.

Hårprodukter, Hårvård

Välkommen in till en sida där du kan hitta hårvårdsprodukter för alla smaker och plånböcker. Stylesofsweden.se har som ambition att bli marknadsledande i Norden när det gäller professionella hårvårdsprodukter på nätet. Vi har hårvårdsprodukter som passar alla smaker och plånböcker. Välkommen in till stylesofsweden.se

Diabetes - diabetesinfo.se

Tidig upptäckt och behandling av diabetes kan ge ett friskare och längre liv. Lär dig mer om diabetes och gör diabetestestet på diabetesinfo.se. Här kan du läsa om allt från kost och motion till symptom, behandling och följdsjukdomar.

Rehabilitering - Alviva

Välkommen till Alviva. Vi arbetar med sambandet mellan arbetsmiljön och hälsan hos anställda och deras arbetsprestation. Alviva arbetar i team med blandade kompetenser för att möta våra kunders behov på bästa sätt. Att dela med oss av nya erfarenheter och kunskaper mellan våra olika verksamhetsorter, är en självklarhet.

Fruktkorgar i Stockholm & Uppsala

Få frukt på jobbet med Fruktkuriren! Fruktkorgar på jobbet är inte bara mysigt och trevligt, det är dessutom nyttigt och påverkar humöret till det bättre. Varför frukt från Fruktkuriren? - Alltid handplockad frukt- - Fri frakt - Flexibla - Ingen bindningstid - Endast en veckas uppsägningstid

Sluta röka

Håller du nyårslöftet? Du slutar röka vanliga tobakscigaretter och röker "ångar" istället på en V2 Cigs elektronisk cigarett. För varje vanlig tobakscigarett du byter ut till en V2 Cigs e-cigarett istället kommer du närmare ditt mål att sluta röka tobakscigaretter. Den största fördelen när du slutar röka med V2 Cigs e-cigaretter är att du fortfarande får rökupplevelsen utan att dra i dig alla gifter som tobaksrök innebär

Hälsokontroll - PreDoc

Vi har en lång erfarenhet av sjukvård, företagshälsovård, rehabilitering och hälsokontroller. Den traditionella sjukvården kontrollerar inte upp dina värden så grundligt om du inte har en åkomma eller sjukdom. En kontinuerlig kontroll visar på avvikande värden i ett tidigt skede och är då åtgärdbart. Hälsokontrollen är preventiv, visar tidigt på om du löper risk för att utveckla ohälsa. Du får ett tidigt besked om avvikelser som kan leda till sjukdom och kan åtgärda problemet i tid.

Har ni hjärtstartare på kontoret?

En hjärtstartare, ofta känd som "defibrillator" har alla troligtvis sett, ofta utan att lägga märke till. Det finns i fler och fler offentliga utrymmen, och blir vanligare och vanligare i kontorsutrymmen och andra platser där man kan vänta sig att många människor samlas. Anledningen till att det blir vanligare och vanligare är att fler och fler genomgår HLR-utbildningar, lär sig använda hjärtstartare och hjärt- och lungräddning. Har ni försett ert kontor med en hjärtstartare? Har ni inte det, bör ni så snart som möjligt undersöka behov och möjlighet att skaffa in en - det är en livräddare. Vem som helst kan när som helst få ett hjärtstopp, och att inte behöva vänta på ambulans för att få starta hjärtat igen är en stor faktor som kan rädda liv!

Kondom

Ikke sikker på hvilket kondom som er riktig for deg? Velg fra et bredt utvalg med kondom typer som ekstra tynne, smaksatte, sensitive, med knotter, med rifler og mye mer. Bruke kondom reduserer risikoen for seksuelt overførbare sykdommer. Med oss får du alltid rask levering og diskré innpakking! Sett smak av livet med våre smaksatte kondomer. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken kondom som passer deg kan vi hjelpe. Prøv banan, blåbær eller tyggis. Det å bruke riktig kondomstil vil forbedre din seksuelle opplevelse mer enn du kanskje er klar over.

Rynkbehandling i Göteborg hos Citylaser

Citylaser finns i centrala Göteborg i stora fina lokaler. Hos Citylaser får du alltid förstaklassig behandling! Det finns olika metoder för att bekämpa rynkorna, kom in på en konsultation för att se vilken rynkbehandling som passar DIG bäst!

Mathias Kök & Rum - Catering i Alingsås

Mathias Kök & Rum erbjuder högkvalitativ catering i området kring Alingsås. De erbjuder flertalet temaanpassade menyer för olika ändamål och tillfällen. Mathias Kök & Rum garanterar att de har en meny som passar alla som är i behov av catering i Alingsås. Prova du också!

Motverka håravfall i Halmstad

På salongen Monique kan du som både man och kvinna få hjälp med att motverka ditt håravfall på ett effektivt sätt. Monique erbjuder både hårfibrer och tupéliknande lösningar för att du ska glömma ditt håravfall och på nytt uppleva en fyllig frisyr som du kan vara stolt över.

Festlokal i Kristianstad - Harastorps Gästabud

Letar du efter en trevlig och rymlig festlokal i Kristianstad inför ditt arrangemang? Kolla in Harastorps Gästabud! Harastorps Gästabud erbjuder en högkvalitativ och fräsch festlokal för olika typer av arrangemang. I festlokalen ryms upp till 30 personer och Harastorps erbjuder matlagning och servering till arrangemanget om så önskas.

Ögonlocksoperation och Ansiktslyft på Bellakliniken

Funderar du på ansiktsplastik? Vi på Bellakliniken erbjuder flera olika operationer och behandlingar. Att göra ett ansiktslyft kan ge en dramatiskt skillnad. Med åldern försvinner hudens elasticitet och underhudsfettet försvinner vilket gör att rynkor träder fram allt mer tydligt. Med ett ansiktslyft har du möjligheten att vrida tillbaka klockan några år och få ett strålande ansikte. Med åldern får många personer problm med hängande ögonlock, detta kan orsaka bekymmer och kännas obehagligt. Med en ögonlocksoperation lyfter vi ögonlocket och du får en klarare blick. Vi har det mesta inom skönhetsvård och operationer. Välkommen till Bellakliniken i Helsignborg!

Testa din hörselnedsättning hos Din Hörsel.

På Din Hörsel har vi ett brett sortiment av hörapparater för alla olika former av öron och hörselnedsättningar. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Hos Ångfabriken köper du dina e-cigg

Hos Ångfabriken hittar du allt du behöver för kvalitativ e-cigg, hos oss kan du köpa e-cigg och e-juice från riktigt bra varumärken. En utav våra varumärken MT Baker Vapor är USAs största e-juice tillverkade som levererar riktigt bra grejer för det bästa priset. Vi på Ångfabriken har det största urvalet i Sverige på just deras produkter, det får man helt enkelt inte missa! Gör inte misstaget att inte klicka dig vidare till vår hemsida. Där kan du antingen information eller helt enkelt klicka hem dig Sveriges bästa e-cigg, välkomna!

Hälinlägg

Mediband har 25 års erfarenhet av ortopediska hjälpmedel. Vi har bl.a. hälinlägg som tillgodoser flera olika behov. Hälinlägg från Mediband kan hjälpa till med exempelvis hälsporre eller benlängdsskillnad. Vår förhoppning är att du ska hitta den produkt som passar dina behov bäst. Vill du titta på dina hälinlägg i en fysisk butik går det också bra. Du hittar oss på Ringvägen 88 i centrala Stockholm.
Kinesiologitejp – Mediband, Sköna sulor, Fotinlägg från Mediband

Ulvereds Gårdsbutik i Halland

I Ulvereds gårdsbutik erbjuds delikatesser från naturen i form av hjort och annat vilt. Gårdsbutiken är belägen i södra Halland, där även majoriteten av de produkter som erbjuds finns. Allt hjortkött kommer från hjorthägnet i närheten av gårdsbutiken, och det styckas och förbereds. Även de övriga köttsorterna är alltid så närproducerade som möjligt! Ta en sväng förbi deras gårdsbutik och upplev det själva!
Bröllop i pittoreskt miljö i södra Halland

Korrigera Synfel | Novius ögonklinik

Olika synfel kräver olika behandlingar, därför skräddarsyr vi alltid våra behandlingar för varje enskild patient, utefter de individuella förutsättningar som finns för bästa resultat. Våra specialiserade ögonläkare utför alltid en grundlig synundersökning innan valet av behandling bestäms. På Novius Ögonklinik använder vi alltid den säkraste tekniken för bästa resultat. Välkommen att boka din kostnadsfria synundersökning hos oss redan idag!
Ögonlaser operation & laserbehandling ögon | Novius ögonklinik

Underkategorier