Länkar om Träning

Rundfunk.se / Hälsa & mat / Träning /

Bra löpband hittar du hos Trimdax

Trimdax erbjuder riktigt bra löpband till både hemmet och gymmet. Vi har mängder av bra löpband på lager. Ett löpband är den perfekta träningsredskapet för både uppvärmning som fettförbränning. Vi på Trimdax hjälper dig att hitta rätt löpband som passar dina behov. Ta kontakt med oss via telefon eller webbsida så ger vi dig råd i köpet av nytt löpband.

Löpband och andra träningsredskap

Vi på träningsspecialisten erbjuder löpband och andra träningsredskap till bra priser.

Träning Stockholm - Puls & Träning

Träning för oss vanliga motionärer Puls & Tränings mål är att skapa en miljö där alla känner sig bekväma. Alla, oavsett tidigare erfarenhet och förutsättning, ska känna sig välkomna. Vi har valt att göra gymmen mindre till ytan i nybyggda lokaler, med bästa butiksläge, senaste maskinella utrustning och max antal platser per anläggning för att undvika kö. Vi vill skapa känslan av att komma till en lugn och avslappnad miljö, där man inte ställs inför mötet med en stor mängd maskiner, receptionsdiskar, senaste trenderna m.m. Alla Puls & Tränings gym är nyckelöppna. Det gör att vi kan ha öppet 18 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, men ändå hålla ett konkurrenskraftigt pris. Puls & Träning kan även erbjuda personlig träning i färdiga paket. Våra maskiner kommer från italienska TechnoGym, som är världsledande inom design, forskning, kvalitet och innovativa lösningar för träningsutrustning.

Simskola i Stockholm

Vi erbjuder simkurser för alla åldrar och nivåer, från fyra år till vuxen ålder. Våra erfarna och välutbildade siminstruktörer är alltid med dig i vattnet (med undantag för stora bassängen där vi ibland är på kanten för bättre översikt). För oss är det viktigt att du alltid känner dig trygg. Det är då man lär sig som bäst. Och glöm inte att under simskoleperioden har alla elever fria bad på övriga tider. Läge för lite extra träning kanske?

Friskvård i Stockholm

Trots att många företag idag erbjuder sina medarbetare ett friskvårdsbidrag, är det endast cirka 30 % som utnyttjar det. Det paradoxala är dessutom att de som behöver det som mest, oftast är de som utnyttjar det minst. Som Sveriges största idrottsförening med över 70 000 medlemmar vet vi vad som krävs för att motivera och inspirera människor till en sundare livsstil. Vi på Friskis&Svettis Stockholm har lång erfarenhet av att lyfta det hälsofrämjande arbetet på företag till en strategisk nivå, och utifrån det erbjuda ett komplett utbud av tjänster för att ni ska nå era mål i ert friskvårdsarbet. Oavsett var i processen ni befinner er kan vi hjälpa er att lyckas med er hälsosatsning. Vi kartlägger era behov och önskemål och kommer därefter med en rekommendation på planering, utförande och uppföljning.

Träna hela kroppen med kettlebells från SportGymButiken.se

Kettlebells fördel framför styrketräning med maskin är att du får funktionell styrka som tränar större muskelgrupper att arbeta tillsammans. Kombinera din träning med kettlebells med proteintillskott och andra kosttilskott för träning för bästa effekt. Kettlebells är träningsredskapet som varar livet ut - köp dina hos SportGymButiken.se
Öka muskelmassan med proteintillskott, https://www.sportgymbutiken.se/sv/artiklar/kosttillskott/index.html

Motiverande träning med Pierre Tinderfjäll

Med motivation och rätt teknik är det enklare att nå dina mål för din träning. Hos Pierre Tinderfjäll anpassas träningsschemat utefter dina behov och styrkor. Tillsammans så bygger vi upp dina styrkor och reducerar dina svagheter. Kroppen mår bra av träning, du mår bättre, får bättre hållning och orkar mer. Välkommen att kontakta mig så ska jag leda dig i rätt riktning för ett hälsosammare liv!

Jabb har Tatami Fightwear - BJJ gi och rashguards

Köp Tatami Fightwear gi eller rashguard från Jabb. Vi har både online-butik och fysisk butik i Stockholm. Kom till nästa BJJ eller grapplingpass i en ny gi eller rashguard från Tatami som inte bara håller hög kvalitet utan även ser snygg ut. Kom in och kika på vårt utbud av Tatami - till bra priser och med snabb leverans hem till dig.

PT i Helsingborg – effektiv och målmedveten!

Har du börjat med ditt nyårslöfte om att börja träna ordentligt? Vi tycker du ska fullfölja ditt nyårslöfte hos oss på Feelbetter i Helsingborg genom att anlita vår PT. Som PT jobbar vi på att hjälpa dig hitta bra balans mellan träning och hälsa. Vi hjälper dig att ta fram ett träningsschema anpassad efter dig. Förutom ett träningsschema anpassad efter dig kan vår PT också hjälpa dig med din kost. Att ha en bra kost är viktigt för träningen och som PT på Feelbetter i Helsingborg vet vi hur den kan varieras. Besök oss så berättar vi mer!

Hos oss kan du köpa cyklar till rimliga priser!

Har du tänkt ut några nyårslöften? Vi på Cykelcenter tycker att cykla mer borde finnas bland dina nyårslöften. Cykla är en bra träning, och hur härligt är det inte att bara ta en cykeltur när det blir härligt väder? Hos Cykelcenter kan du köpa cyklar till rimliga priser! Vi har cyklar för alla – stora som små. Vårt breda sortiment på cyklar gör det möjligt för dig och din familj att hitta den perfekta cykeln hos oss. Har du svårt att veta vilken cykel som passar dig? Tveka inte att kontakta oss eller varför inte besöka vår cykelbutik i Strängnäs. Välkommen in till Cykelcenter!
Köp cykelunderhåll hos oss, Köp hybridcyklar hos oss, Köp herrcyklar hos oss

Underkategorier