Länkar om Konferens

Rundfunk.se / Fritid & boende / Konferens /

Konferens i Stockholm stad

I Stockholm har vi flera alternativ för konferens. Nynäs havsbad är ett av dem. En kurort för själen, utsökt läge i yttre skärgården med vidunderlig havsutsikt. Vi erbjuder spa- och relaxavdelning, kreativa möteslokaler, förstklassigt boende och kulinariska upplevelser.

http://www.farsta-strand.se

Farsta Strand Hotelll & Konferens är en av Stockholms bästa konferensanläggningar, där du kombinerar boende och konferens på ett ställe. Med ett läge i södra Stockholm, nära Älvsjömässan och med bra förbindelser in i Stockholm City, så har vi stor erfarenhet av att lösa dagkonferenser, helgkonferenser eller varför inte en konferens under en hel vecka med event och mat. Då vi ligger bra till samtidigt som vi är lite utanför City. Hos oss får du enkelt ett rum under 1000-lappen, vilket är drygt hälften av ett typiskt pris i City.

Konferens i Helsingborg hos olympia

Ha en härligt konferens i en unik miljö - Bowlinghall med kompletta rättigheter och bekvämligheter. Vi skräddarsyr ert event och bokar samman bowlingevent med god mat och gott snack. Ta med företaget till Olympia Bowling och ha en kväll likt ingen annan. Kontakta oss på Olympia Bowling så sköter vi resten.

Högklassig konferens i Stockholm

Är du eller ditt företag i behov av högklassiga konferenslokaler i Stockholm? Rånäs Slott är proffs på allt som har med konferens i Stockholm att göra. De erbjuder bl.a. konferenslokaler, aktiviteter, eller en kombinaton av de båda i ett av deras konferenspaket.
Sugen på en spaweekend?

Konferens trevlig miljö hos Hotell Erikslund i Ängelholm

Vi på Hotell Erikslund erbjuder ett populärt konferens- och mötescenter i Ängelholm. För oss är det viktigt att ni ska få ut så mycket som möjligt av er konferens. Därför erbjuder vi ändamålsenliga lokalerna och vår personal erbjuder alltid bästa möjliga service. När ni besöker Hotell Erikslund i Ängelholm så passa på att förlänga er konferens med ett besök på vårt trevliga spa. Varmt välkommen!
Fräscht gym hos Hotell Erikslund i Ängelholm

Anordna konferens på Matsmak i Göteborg

Matsmak i Göteborg hjälper företag att anordna konferens. Bland Matsmaks lokaler finns något som passar alla typer av företag och event. Vare sig det är en större konferens för hela företaget, eller mindre utbildningstillfällen för styrelser eller avdelningar så kan Matsmak hjälpa er med både upplägg och lokaler. På deras hemsida går det att läsa mer om de olika konferensuppläggen de kan erbjuda, och även de olika menyerna som restaurangen erbjuder.

Underkategorier