Länkar om Fritid

Rundfunk.se / Fritid & boende / Fritid /

Event i Borås

Superbowl i Borås erbjuder en upplevelse av största sort. Här kan du avnjuta en god taco-buffe eller annan mat av toppklass efter en avslutad spelrunda i vår bowlinghall. Eller varför inte njuta lite i ett bubbelbad i vårt spa. Restaurangen har fulla rättigheter så att din kväll kan bli precis som du har tänkt dig. Välkommen!

Kurs i improvisation i Stockholm

På en kurs med Stockholms improvisationsteater i improviserad teater får du kunskap i hur du kan använda din egen fantasi, spontana instinkter, kreativitet och att samagera med andra kursdeltagare som agerar medskådespelare. En kurs i improvisation är också en väldigt bra mjukstart för dig som vill bli tryggare och mer bekväm att prata inför folk.
Lär dig teater i Stockholm, Improvisation och teaterkurser

Lämna Stockholm och boka turridning med islandshäst i Romme Alpin!

Välkommen till Sör Sellnäs Islandshästar utanför Romme Alpin. Hos oss kan du boka turridning med islandshäst och komma ifrån Stockholm för en helg. Koppla av i vacker natur och välj turridning över en dag eller några dagar. Vi har också ridläger för dig som kan rida och erbjuder även ridskola för dig som är ny på hästryggen eller bara vill fräscha upp minnet. Varmt välkommen till oss!

Köp en ficklampa från Fenix

Lucendi har ett stort utbud av ficklampor i olika storlekar och prisklasser. Alla ficklampor är från det kända märket Fenix. Här finner du små, stora, jakt- och eftersökslampor med mera. Alla ficklampor har två års garanti och Lucendi har kreditvärdighet AA. Hos Lucendi finner du även bland annat arbetsbelysning, extraljus och ljusramp till bil och lastbil. Välkommen in!

Jaktknivar för alla behov och plånböcker - JagaMera

Hos JagaMera hittar du jaktknivar i alla prisklasser. Exempel på märken är Kershaw, Buck och Camillus. Oavsett om du är ute efter handgjorda norska knivar eller knivar från större amerikanska företag kan du finna det hos JagaMera. Välkommen att kolla närmare i shopen!

Underkategorier