Länkar om Övrigt

Rundfunk.se / Transport & industri / Övrigt /

Sanering

Vi på Totalsanering utför alla typer av arbeten inom sanering. Tex radonsanering, brandsanering, sanering av vattenskador, ventilationssanering, pcb sanering, marksanering, fuktsanering & asbestsanering med mera. Vi utför även rivningsarbeten och rengöring.

Högtryckspump

Vi bygger ditt högtryckssystem från grunden och ser till att motorer, högtryckspump, material, kopplingsdimensioner och vattenflöden motsvarar de krav du har. På sidorna här bredvid visar några exempel på speciallösningar som vi kan erbjuda. Om du inte hittar det du söker skapar vi gärna ett nytt system till dig. Vårt sortiment innehåller produkter och system för de mest skilda användningsområden.

Torrisblästring - isblästring

Corvara Industri- och skadeservice erbjuder tjänster inom industrirengöring i hela Norden Med den rätta specialistkompetensen inom industrirengöring, klarar vi dagens tuffa krav på industriservice som pappers- och massaindustrin, den petrokemiska industrin samt värme och vattenkraftverken ställer. Om du vill ha en skonsam och effektiv rengöring är torrisblästring ett intressant val. Isblästring eller kolsyreblästring som metoden också kallas, är nämligen en ytterst skonsam rengöringsmetod både ur miljömässigt perspektiv och sett till den yta som rengörs.

brandsläckning och högtrycksaggregat

Agaria arbetar med industriutrustningar tillverkningsindustri. I vårt utbud finns plastsvets, ultraljudsvets, spegelsvets, korona/corona, samt rengöring som avfettning, industritvätt och högtrycksaggregat av industriell styrka samt produkter för brandsläckning. Vår plastsvets är en fantastiskt bra produkt som ser till att svetsa Välkommen till Agaria Trading AB som arbetar med ett flertal typer av utrustningar för industrin som plastsvets, ultraljudsvets, spegelsvets, korona / corona, industritvätt, avfettning, gradning, brandsläckning, högtrycksaggregat m.m. Metallteknik / Industritvätt / Avfettning - Torr-, alkohol- och vattentvättar i många varianter för emballage, massgods, inline, korg och rundmatningbord, högtrycksgradning kan installeras för vissa produkter Partiell rengöring med CO2 -snö där ytan är definerad och hela detaljen inte behöver tvättas.

Mätning för bullerdämpning och ljudisolering - Akustikverkstan

Akustikverkstan utför bullermätningar i era lokaler för att ni som kund ska få rätt bullerdämpning eller ljudisolering. Bullriga miljöer är idag allt mer vanligt med stora maskiner och medföljande höga ljud då mycket automatiseras idag. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Packning - Brommaexpress

Förutom traditionella bohagsflyttar kan Brommaexpress även erbjuda våra kunder packhjälp. Våra packmästare är mycket erfarna och Brommaexpress tillhandahåller allt det nödvändiga packmaterial som behövs för att kunna hantera våra kunders ägodelar på ett proffisionellt och säkert sätt. För de kunder som väljer att packa själva har vi "lilla" - och "Stora" - packmästarlådan till försäljning med massa nyttigt material som Ni behöver för att Ni skall kunna packa Era saker på ett bra och säkert sätt.

Provtryckning och termografering för energieffektiva hus

Vi utför termografering och provtryckning enligt svensk standard SS-EN 13187 och SS-EN 13829 när vi söker efter brister i byggnadens klimatskärm. Husens täthet ligger i fokus inte minst med dagens krav på energieffektiva hus. Tänk på att energianvändningen i ett hus med ett luftläckage på 0,4 l/s är c:a 30% lägre än i ett hus med ett läckage på 0,8 l/s. Provtryckning görs för att fastställa hur tät en huskropp är. Några av skälen till att kontrollera tätheten i en byggnad är. Välkomna!
sprutisolering

När du behöver flytthjälp i Stockholm - Real Flytt och Städ

Real Flytt och Städ, som är ett ungt och innovativ företag, vill växa inom denna sektor genom att utmärka oss med att utföra ett noggrant arbete. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda våra kunder den allra bästa service och garanterar de mest konkurrenskraftiga marknadspriser. Vår personal är handplockad, professionella, snabba och pålitlig. Vårt mål är att våra kunder blir helt nöjda efter att ha valt våra tjänster.

Lyftkran - www.nordicc.se

Vi har ett komplett sortiment av fordonskranar till pickuper, släp & lätta till medeltunga lastbilar. Lyft paddor, rör, motorer, delar, motorcyklar, fyrhjulingar, tegelpannor, vägskyltar etc, kranen fixar allt! Behöver ni stödben, ett, två eller fyra? Vi har ett flertal alternativ, både manuella eller hydrauliska i olika utförande. Att erbjuda rätt säkerhetssystem är ett måste för varje krantillverkare, Maxilift har ett flertal att välja mellan, allt för era behov och förutsättningar.

Vägtrafikbuller

Akustikforum AB har mångårig erfarenhet av byggnadsakustik, rumsakustik, vibrationer och samhällsbuller. Vi utför ljudmätningar, bullermätningar och andra typer av mätningar inom de olika disciplinerna och anlitas ofta för besiktningar av både myndigheter och övriga uppdragsgivare. Vi grundades 1989 och är idag en av de största privata aktörerna inom akustikområdet i Sverige. Vi har en gedigen erfarenhetsbank av Trafikbuller är ett komplext fenomen. Vägtrafikbuller innehåller däckljud, ljud från avgassystem och motorljud som alltid förändras i intensitet. Vi kan inte ändra de yttre faktorerna som däck och vägytor, men vi kan hjälpa er att få en bra ljudmiljö i ert område, era lokaler eller er bostad.
trafikbuller, byggakustik, ljudmätning

Grundisolering i Vallentuna

Behöver du hjälp med grunder, grundisolering eller annat markarbete? Norrtälje Schakt AB finns i bland annat Norrtälje, Täby, Vallentuna, Bromma och Sollentuna. Vi utför även många andra typer av markentreprenader såsom dränering, anläggningar av avlopp och trädgård. Vi säljer ocksp bl.a. brunnar, rör och fiberduk.

Tryckmätare till industrin och verksamheten?

Då hjälper vi på Omniprocess er! Vi är kunniga och har lång erfarenhet inom processindustrin, och kan guida er i köp av t.ex. tryckmätare. För att läsa mer om oss och redan idag beställa bl.a. tryckmätare, välkomna in på vår hemsida.

Är ni i behov av en ny lagerhall? Vi hjälper er!

Vi på Västanfors Industrier hjälper gärna till med en ny lagerhall! Vi hjälper er med allt från ritning till färdigmonterad lagerhall. Byggprocessen av lagerhallen utförs i vår verkstad i Fagersta. Där efter sätter vi upp lagerhallen där ni vill ha den! Du kan alltid kontakta oss på Västanfors Industrier för mer information om hur vi kan hjälpa er med ny lagerhall. Varmt välkommen!

Olasgården - Allt inom geotextil

Är du i behov av någon som har kompetens och kunskap gällande geotextil? Hör av dig till Olasgården! Olasgården är mer än glada att informera och rådgiva dig inför ditt köp av geotextil. De har även varit verksamma som försäljare av produkter baserade på geotextil under flertalet år.

Entreprenad i Sölvesborg, Kristianstad och Älmhult

Vi erbjuder entreprenad och tjänster i områdena kring Sölvesborg, Kristianstad och Älmhult.

Experter på lansering i olika former - Tunga Lyft AB

Vi på Tunga Lyft AB är experter på olika former av lansering. Vi har system som gör att vi kan hjälpa dig med laster på uppemot 30.000 ton. Vi på Tunga Lyft tar på oss uppdrag i skiftande storlek och utförande. Vi hjälper gärna till med allt från broar, stora maskiner och båtar till transformatorer. Våra system kan kopplas upp på olika sätt vilket gör att de alltid är som mest gynnsamt för den konstruktion som hanteras. Vill du veta mer om lansering och hur vi på Tunga Lyft kan hjälpa dig så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hämtning av grovsopor i Stockholm | Aktiv transport

Vi är de som utför hämtning av grovsopor i Stockholm. Även sortering av soporna och bortkörning. Vi är snabba och smidiga, miljövänliga och billiga. Besök vår sida för mer information. Välkomna!

Återvinning av slaggmaterial i Hofors, Sandviken, Gävle, Rättvik & Hedemora - MaserFrakt AB

Vi på MaserFrakt AB är en aktör att räkna med inom miljö och återvinning. Vi jobbar med återvinning av många olika typer av material och har i flera år jobbat med återvinning av slaggmaterial från OVAKO. Vi utför återvinning i Norra Dalarna samt Hofors, Sandviken, Rättvik, Hedemora och Gävle. Vill du veta mer om vår återvinning är du varmt välkommen att besöka vår hemsida eller kontakta oss för mer information!
Åkeri i Rättvik, Hedemora och resten av Dalarna - MaserFrakt AB, Vi erbjuder transport i Gävle, Hedemora och Rättvik - MaserFrakt AB, Transporter med Container från Hedemora - MaserFrakt AB

Service på bussar i Östersund

Vi på Ölab i Östersund har en bilverkstad med bred kunskap och erfarenhet. Vi har därför möjligheten att serva både dina lastbilar och bussar till riktigt bra priser. klicka dig gärna vidare till våran hemsida för mer information. Ni har dessutom möjligheten att ringa in till våra trevliga medarbetare. Gör ett klokt och säkert val nästa gång ni ska göra en service eller reparation på era bussar!

Induction Heaters för dig som arbetar inom industri

Alesco är företaget som tillhandahåller flera olika varianter av Induction heaters. Det finns olika varianter beroende på hur stor din verksamhet är och vilka utföranden som din verksamhet kräver. Deras Induction Heaters är världsledande och finns hos flera återförsäljare i Europa. Kolla in deras hemsida för att hitta vilken modell som passar din verksamhet bäst. Du kan enkelt kontakta dom via telefon eller mail.

Svetsning med Göteborgs Mekaniska Werkstad

När du letar efter ett företag som utför svetsning i Göteborg ska du vända dig till Göteborgs Mekaniska Werkstad AB. Gemensamt har dom över 100 års erfarenhet inom branschen, vilket gör att dom alltid fokuserar på bästa kvalitet och håller alltid prisramen som är överenskommet. Er nya svetsare är Göteborgs Mekaniska Werkstad, ett självklart val för dig som vill ha kvalitet till bra priser!
Slipning Göteborg, Fräsning och svarvning i Göteborg

Måleriföretag som specialiserat sig för industrilokaler

Vi på TPM är ett erfaret måleriföretag som arbetar med industrimålning i bland annat Västerås och Södertälje, med omnejd. Vårt fokus ligger på industrilokaler, en speciell typ av lokal som behöver något annorlunda metoder för bygg och målning för att stå emot det slitage som lokalerna dagligen utsätts för. Så söker ni ett måleriföretag som kan hjälpa er måla nya eller gamla lokaler? Kontakta oss på TPM! Ni kan även läsa mer om oss och våra tjänster på hemsidan.

Kvalitativa spännband från Swelash!

Behöver du spännband? Klicka dig in till oss på Swelash! Vi har allt ni behöver inom lyftutrustning , lastskärning, spännband med mera. Förrutom en stor bredd utav produkter så har vi även information och råd som hjälper dig att räkna ut vilken produkt du behöver. Våra spännband har givetvis hög kvalité och hållbarhet. Klicka dig in till Swelash redan idag och hitta det spännband du behöver!
Rundsling från Swelash, Stroppar av hög kvalité från Swelash, Köp lyftutrustning från Swelash!

Underkategorier