Länkar om Övrigt

Rundfunk.se / Energi / Övrigt /

Värmepumpar

Att kombinera varm och skön innomhusmiljö och samtidigt sänka energiförbrukningen, är det möjligt? Det går att lösa. Genom att installera en värmepump kan man göra stora kostnadsbesparingar och sänka fastighetens energiförbrukning! Välkommen till oss på Comfort Teknik, så tar vi fram en lösning på värme och ventilation för ditt företag.

Alkaliska batterier

BatteriGrossistens produkter och batterivårdssystem garanterar en hög prestanda, livslängd och tillförlitlighet för all typ av portabel och stationär kraft. Din leverantör för Cadex batterivårdsutrustning, kommunikationsradiobatterier, McKay Associates portabla kommunikationstillbehör, Varta batterier mm. BatteriGrossistens ambition är att tillhandahålla produkter som skall passa dig avseende funktion, kvalitet och prestanda!

Baxi vedpannor sparar energi

Söker du en tillförlitlig och energivänlig vedpanna? Baxi´s Vedpanna Solo Innova är Svanen-märkt och således ett riktigt bra miljöval. Välj någon av dessa vedpannor för en långsiktig investering.

Smidiga solcellspaket till bra priser

Electrotec förser Sverige med enkla men bra lösningar för solvärme. Våra solfångare och solcellspaket sänker din värmekostnader drastiskt om du tidigare har använt direktverkande el och det finns många kronor att spara in här. Kontakta oss så berättar vi mer!
Solceller

Medsolen har solpaneler

Mindre solpaneler har en utspänning på ca 18volt för att vara anpassade för 12Volts batteri, de större har en spänning som överstiger 30Volt då dessa är anpassade för elnätsinkopplade system. Dessa större solpaneler går även att använda till batterisystem om man använder en laddningsregulator som klarar dessa inspänningar. Vi har tillgång till ett mycket större solpanel sortiment så söker ni några specifika solceller hör av er.

gasklockor från AB Ebs

Hos EBS finner du ett stort utbud av gasklockor från marknadens största leverantörer av gasklockor. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig och erbjuda dig.

Matsmart med Framtidsstigen.se

Genom att vara matsmart agerar du (kli)matsmart. På vår sajt, framtidsstigen.se kan du läsa om bland annat vad gör för en matsmart jul. Sparar pengar, sänk energikostnaderna m.m. Välkomna!

Stort sortiment av värmepumpar i Sälen

Funderar du på att installera en värmepump för att värma upp ditt hem? Vi på nsh vvs har ett brett sortiment av värmepumpar i Sälen! Värmepumpar som passar dig oavsett vilken värme du har Vi har professionella installatörer så att du kan känna dig trygg. Anlita oss så hjälper vi dig hitta den rätta värmepumpen för dig Välkommen till nsh vvs i sälen

Underkategorier