Länkar om Övrigt

Rundfunk.se / Bygg & hem / Övrigt /

Nytt kök!

Välkommen till Strömsdal Kök & Interiör, hos oss hittar du ditt drömkök! Vi har ett brett utbud av köksinredning och köksluckor. Från oss kan du beställa måttanpassad köksinredning som passar just ditt kök.

Takterrass

Hos Velux hittar du takterasser som låter dig utnyttja din vindsvåning till fullo fast golvytan inte är den största. Njuta av den rymd och ljus som en terrass ger. Läs mer om våra olika lösningar inom takterasser eller takbalkonger på vår webbsida eller kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt!
Rullgardiner, Plissegardiner

Begagnade kontorsstolar & arbetsstolar hos Företagsmöbler

Det är inte lätt att välja en stol som passar just dig på en liten stund, så därför kan du med fördel låna hem en stol ur vårt nästan nya sortiment eller någon av de nya utställningsstolar vi har, för en längre utprovning i din egen kontorsmiljö och under riktigt arbete. Vi lånar ut stolen i 1 vecka.

Lastpallar & lastpall

Norrlandspall AB är Sveriges ledande företag inom handel och reparation av begagnade lastpallar och arbetar rikstäckande med huvudkontor i Umeå. Företaget har palldepåer i Helsingborg, Göteborg, Örebro, Sundsvall och Umeå.
Pallkragar, Pallkrage, EUR-pall, pallar

Fuktskador och vattenskador i Stockholm

Hos Svenska Fukt AB har vi specialiserat oss på fuktskydd och fuktskador. Vi erbjuder helhetslösningar från sanering av skada, till att vi helt har återställt det skadade utrymmet. Vi utför alla typer av sanering och rengöringar, tex. fukt- ,mögel och rötskador, luktsanering och vattenskador. Kontakta oss när du vill ha hjälp att fuktskydda ditt hem. Vi använder isodrän för dränering och fuktskydd.

Ekstrands fönster outlet!

Välkommen till Ekstrands outlet! I Outleten hittar ni Ekstrands fönster och dörrar i 2:a sortering. Det kan vara felbeställda varor, feltillverkade varor, reklamerade varor, transportskador, utställningsexemplar och prototyper.

Blästring, Rostskyddsmålning & Sprutförzinkning - Blästrix

Vi blästrar allt, överallt! Vi har många års erfarenhet inom branschen blästring, målning samt sprutförzinkning och levererar alltid hög kvalitet till ett rimligt pris. Blästring är en metod där man med hjälp av tryckluft sprutar sand mot objektet som skall rengöras. Fördelen med blästring gentemot andra metoder är att blästring lätt kommer åt överallt, även i vinklar och skrymslen där det annars är svårt att komma åt med t ex stålborste.

Ventilation från oss på Soliduct

Välkomna till Soliduct. Soliduct är en firma där ni genom e-handel kan köpa allt för er skorsten och artiklar för ventilation och ventilationssystem. Vi har funnits i branschen länge och oavsett om ni söker efter information eller material för att förbättra din ventilation eller ditt ventilationssystem har du kommit rätt, vi har såväl kunskapen som materialet ! Vår affärsidé är att erbjuda marknaden ett stort sortiment ventilations- och skorstensprodukter av god kvalité till attraktiva priser. Genom vår webshop erbjuder vi möjligheten att köpa våra produkter direkt på Internet. Detta innebär att vi på ett effektivt sätt tar bort mellanhänder och samtidigt ökar vår tillgänglighet. Hos oss hittar ni allt till din skorsten och ventilation ! Kontakta oss gärna för tips och råd, t ex om hur du gör en skorstensrenovering.

Flytt i Stockholm med omnejd

Välkomna till Actus Flytt, vi är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder en komplett och billig flytt. Vi är en flyttfirma som erbjuder något vi kallar för fullservice, det innebär vi erbjuder alla våra kunder ett komplett utbud av tjänster som har med flytten att göra, exempelvis: packning, flyttstädning, magasinering, uppackning och montering, företagsflytt, kontorsflytt, bohagsflytt mm. Vår flyttfirma gör din flytt så smidig, snabb och säker som möjligt. Ta gärna kontakt med oss för en flyttoffert.

Solskydd fönster - Svenska Jalusi

Solskydd för fönster | Comfort-Line Fönsterjalusi Comfort Line är avsedd för fönster på t.ex. villor, lägenheter, kontorslokaler och skolor. Den lämpar sig utmärkt som solskydd men kan även användas om det blåser eller snöar. Dessutom minskar den dina energikostnader och fungerar i avskräckande syfte gentemot inbrottstjuvar.

Dags att köpa pellets?

Derome pellets tillverkar mestadels sin pellets av råvaruspill så som flis och spån från Deromegruppens egna sågverk. 45 000 ton pellets distribueras ut till kunder och återförsäljare från vår pelletsproduktionsanläggning i Kinnared, varje år!

Hyra partytält till festen hos oss

Ska du ha ett stort kalas och vill vara utomhus? Är du osäker på om det är bra väder just då? Då ska du vända dig till oss på Norrorts Partyservice. Vi har uthyrning av allt du kan tänkas behöva på kalaser. Du hittar allf från porslin, dukar och bestick till partytält och bar.
Hyra korvvagn, Hyra din egen scen, Smidigt sätt - hyra dukar, Norrorts Partyservice har uthyrning av partytält

Skorsten till din braskamin

Fixa en skorsten till braskaminen En stålskorsten toppmonterar du direkt på braskaminen om du inte har plats för en blockskorsten eller om du inte helt enkelt föredrar en stålskorsten. Våra stålskorstenar passar alla braskaminer och eldstäder på marknaden. De är otroligt flexibla och kan vinklas och sidoförskjutas näst intill hur som helst för att passa perfekt in i ditt hem. Du kan få din stålskorsten fyrkantig eller rund ovan tak samt välja mellan blanka, svarta eller gråa rör för att skapa en inredningsdetalj av din skorsten.
rör i skorsten, tätning av skorsten

Grabber har den nya skruven T-tex

T-rex är en ny revolutionerande trallskruv, en riktig värsting bland trallskruvarna. T-rex finns nu även i C4 zink/nickel. Se vår hemsda för mer information.

Kakeldaxgruppen - Stigs kakel

Numera ingår även Stigs kakel i Kakeldaxgruppen. Följande varumärken kan du nu hitta hos oss: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen. Besök vår samlingssida för alla varumärken, Kakeldaxgruppen .se. Vi har ALLT du behöver när det gäller kakel, klinker och mosaik.

Vi hjälper dig med butiksinredning! - Ricana

Vi på Ricana kan hjälpa dig med butiksinredning till ert företag. Oavsett om det gäller nystartat eller etablerad butik finns vi alltid till hands. Ricana är din butiksleverantör och i vårt sortiment finns allt som du behöver, bland annat diverse konfektionsställ, podier, bord mm. Vi har dessutom mängder av tillbehör till din butik t.ex. spjutskenor, störtkorgar, kundkorgar och prislister. Vi hjälper självklart gärna till med butiksinredning om du skulle vara osäker på vad du behöver. Vi kan även bistå med montering på plats. Välkommen!

Utebelysning på Elstore.se

Hos Elstore har vi ett sortiment utebelysning från utvalda varumärken och tillverkare av toppkvalitet. Välj bland mängder utav utebelysning såsom pollare, stolpar, bordsbelysning för utomhusbruk, vägglampor för utomhusbruk m.m. Tveka inte att titta in i vår butik om du har vägarna förbi, ställ frågor och be om hjälp! Välkommen till elstore.se!

Ibland är man i behov av att laga sin öppna spis!

Ibland händer det saker som gör att man behöver reparera en öppen spis. Det kan vara slitage eller olycka, eller något helt annat som gör att man råkar ut för rökläckage eller andra saker som brådsamt behöver lagas. Sotningstjänst har lång erfarenhet av tätning, lagning och underhåll av öppna spisar och kan erbjuda massvis av olika tjänster som rör öppna spisar, allt från tätning av otät skorsten till skorstensbesiktning. Kontakta oss gärna med en beskrivning av arbetet, så kan vi hjälpa dig med rekommendationer av tillvägagångssätt och prisuppgifter!

Golv i betong - R&R Betongstil

R&R Betongstil arbetar med lösningar för flera olika ändamål i materialet Micro Monocomponent Parcelanico. Bland annat kan man skapa vackra golv och väggar i detta betongliknande material. Detta material passar till rummets alla hem men är idealiskt för badrum då det är helt vattentätt. Så är du ute efter golv i betong, välkommen att utforska det senaste materialet på marknaden! Vi ger dig alltid ett bra pris och ett personligt bemötande. Välkommen för mer information!

Aquadrip kan Amiad filter

Amiad TAF Amiad TAF är ett elektriskt automatiskt filter som kan spola både på tryckfall och med tidsintervall. Motor och elektronik behöver endast enfas 230V, vilket gör installationen enkel. Amiad TAF Electric förbrukar minimalt med vatten för spolning.

Funktionell heminredning

På Frapp.se finner du heminredning som är anpassat för varje plånbok! Från basprodukter till de som har det där lilla extra. Vi kan erbjuda produkter från många olika varumärken.

Bra tryckkärl hos JMS Vattenrening

Tryckkärl - Hydrofor Hydrofor är ett tryckkärl med automatisk syresättning och avluftning. En hydrofor (andra benämningar är t ex tryckkärl eller trycktank) är en tryckvattenbehållare, som tjänar som ett förråd av trycksatt vatten, till vilken en pump kopplas. Därvid erhålles ett tryck i vattenledningarna som kommer att variera mellan inställt tryck för pumpens till- och frånslag. Detta innebär att pumpen inte startar varje gång en vattenkran öppnas. Önskas ett jämnare tryck Välkommen att besöka vår webbplats för mer information om tryckkärl.

Inbrottslarm finns hos Alarmbutiken

Behövs ett inbrottslarm installeras? Då har Alarmbutiken det inbrottslarm som ni behöver. Besök vår hemsida för mer information om vårt utbud av inbrottslarm.

Monteringsarbeten i Stockholm - Mattsson Smide

Hos Mattsson Smide så är vi experter inom byggarbete. Vi kan ge er effektivt och extremt prisvärda monteringsarbeten inom nolltid. Även om det rör sig om ett mindre jobb till ett större arbete så är monteringsarbeten det vi kan bättre än någon annan - Mattson Smide.
Duktig smed i Stockholm, Bra svetsarbeten runt Stockholm

Intresserad av fasadputs

Fasadputs i och runt Stockholm. Behöver du hjälp med fasadputs eller inomhusputs så kan vi hjälpa dig med alla möjliga (omöjliga också) fasadtyper och putsjobb. Vi har 17-års erfarenhet inom olika putsjobb och är proffs inom detta område. Inomhusputs gör vi så bra att inget målarspackel behövs efteråt samt ytan blir fin, charmig och rak så att man kan måla direkt på puts. Naturligtvis kan vi renovera och laga alla tidigare putsade ytor med väldigt bra resultat. Vi lämnar tio års garanti på fasadputs och alla andra jobb som vi utför.

trappräcken till ditt hem från Räckesmontage Stockholm

Vi monterar rostfria trappräcken i hem & offentliga miljöer. Rostfria trappräcken i vacker design med fokus på Skandinavisk enkelhet och elegans. Vi jobbar med rostfria stålmodulsystem som är speciellt framtaget för att lösa era individuella trappräckes- problem. Alla produkter i serien är tillverkade i korrosionsbeständiga material (rostfritt stål) i kvaliteterna AISI 304 (V2A) och AISI 316 (V4A). Vi rekommenderar att produkter av kvaliteten AISI 304 (V2A) används för inomhusbruk och AISI 316 (V4A) produkter används för utomhusbruk.

Öka säkerheten med insynskydd!

Vi tillverkar och driver försäljning av olika typer av insynsskydd för fönster. Insynsskyddet går att få som frostad fönsterfilm som du enkelt kan montera själv. Behöver du hjälp hjälper vi såklart till och gör det åt dig. Vill du ha fönsterfilm med egen logga eller text? Inga problem, vi fixar det åt dig!

Vi hjälper dig med din isolering med lösull

Hur genomför vi en isolering med lösull? Innan vi startar med med arbetet med isolering gör vi en förbesiktning för att därefter kunna ta beslut om vilken produkt och medtod som bör användas. Vi gör nödvändiga förarbeten vilket till exempel kan vara vindavledare och gångbryggor. Sedan dras slangen från aggregatet med lösull, som står på en lastbil, upp genom vindsluckan och isoleringen sprutas med lufttryck från aggregatet via slangen upp till vindsbjälklaget. En person finns hela tiden vid aggregatet och fyller på med lösull allt eftersom det behövs. Under tiden vi gör isolering har den person som befinner sig på vinden och utför själva isoleringsarbetet alltid möjlighet att med en fjärrkontroll stoppa maskinen eller ändra inställningarna. Allt för att man hela tiden skall kunna utföra bästa möjliga isolering.

Frakka fixar ditt stambyte

Stambyte Stockholms specialist på stambyten Frakka AB arbetar med rådgivning, upphandling, projektledning och besiktningar av stambytesprojekt. Med ett fast arvode och lång erfarenhet och kunskap om stambyten hjälper vi fastighetsägare med alla sorters fastigheter att spara både tid och pengar.

Snöfritt med bättre miljö!

På bättremiljö.nu jobbar vi med Enviro Thaw som är ett miljövänlig is- och snösmältningsmedel. Med vår hjälp kan du få ett pålitligt, snöfritt underlag i vinter. Detta medel medför inte några nackdelar som kan uppstå vid användning av andra metoder som tö- eller vägsalt. Använd Enviro Thaw för att göra underlaget isfritt och snöfritt enkelt och skonsamt för miljön. Följ anvisningarna för ett perfekt - snöfritt underlag!

Vi levererar din säkerhetsdörr i Stockholm!

Svenska Skydd har många års erfarenhet och kan därmed erbjuda säkerhetsdörrar som är av högsta kvalitet och uppfyller de krav som krävs av en bra säkerhetsdörr. Vi erbjuder även postboxar och annan utrustning som kan komma att behövas i bostadsrättsföreningar till lägernheterna.
Trapphusmålning i Stockholm, Belysning och armaturer till trapphus, Vi gör dom trapphusrenovering, Lägg nya snygga golv, Vi byter garageportar i hela Stockholm

Kvalificerad husbesiktning av besiktningsgruppen

Letar du efter en besiktning till ditt hus? Varför inte välja ett av stockholms mest väletablerade och erfarna företag? Vi följer SBRs alla riktlinjer för att kunna erbjuda dig den bästa servicen när du letar efter en besiktning av ditt hus. Kanske är det en överlåtelsebesikning i stockholm du letar efter? Glöm inte att säljaren har en skyldighet att berätta för dig om fel i huset. Kom in till oss idag för att bli säker på ditt hus!

Rostfria räcken och annan byggnadssmide

Linköpings Smidesservice AB har lång och gedigen erfarenhet inom byggnadssmide och skräddar syr gärna lösningar för varje enskild kund. Inom byggnadssmide erbjuder vi allt från rostfria räcken till avancerade stålkonstruktioner. Behöver du nya räcken i rostfritt eller annan byggnadssmide kan du alltid vända dig till oss på Linköpings Smidesservice. Välkommen!

www.willabgarden.se

Hos Willab Garden hittar du det mesta du behöver för växthus, uterum, altan och uteplats. Från kompetta uterum till uterumselement och planteringsbord. Oavsett om du tänker bygga ett nytt uterum eller växthus, glasa in din altan, eller bara letar efter tillbehör till ditt växthus så hittar du produkterna hos oss!
https://www.willabgarden.se/glasracke/1089, https://www.willabgarden.se/kanalplast/886, https://www.willabgarden.se/limtra-losvirke/884, https://www.willabgarden.se/trakomposit-trall/1008, https://inspiration.willabgarden.se/kategori/uterum/

Billiga badkar hos Swedmart

Hos Swedmart, kända för hög kvalitet till låga priser, hittar du ett brett utbud av badkar i olika storlekar. Vi har allt ifrån det lilla enkla badkaret till ett riktigt stort och exklusivt med massage och bubbelfunktion. Vi levererar fraktfritt hem till dig för att du skall slippa transportera badkaret själv!

Golvsockel & golvplattor

Vi kan erbjuda golvplattor och golvsockel att komplettera med till delar av vårt terrazzosortiment. Där trappor, golvplattor och golvsockel önskas av samma sort bör minsta beställningskvantitet enligt nedan beaktas.

Finn ditt neste prosjekt

Bedriftbørsen AS selger og leverer bedrifter innenfor en gunstig salgspris. Vi er størts i Norge og gjennomfører i snitt et salg per uke. Bedriftsbørsen har bevilling for salg av eiendom. Vi arbeider primært med salg av næringseiendom, og har spesialisert oss innen salg.

Beställ värmepumpar i Ljusdal, Sveg & Järvsö

Välkommen till Thomas Rör! Vi är en rörmokare som arbetar med alla typer av rörmokeri och installationer av till exempel värmepumpar. Vi är verksamma i Hudiksvall, Sveg, Bollnäs och Ljusdal med omnejd och installerar och säljer från kända märken som Bosch, Nible och IVT med mera. Kontakta oss för mer information!
Rörmokare på orterna Hudiksval, Sveg & Ljusdal

Dags för flytt? Vi hjälper er flytthjälp med bohagsflytt i Göteborg!

Gör som våra många nöjda kunder - anlita Vasa Flytt i Göteborg för flytthjälp när det är dags att flytta. Vi hjälper er med allt från bohagsflytt till kontorsflytt och flytt av tunga gods.Vi hjälper även till med att flytta enstaka möbler, röja på vinden eller köra ett lass till tippen. Vi vill ge våra kunder bästa service och kan därför, tillsammans med er, diskutera fram en lösning som innehåller allt ni behöver hjälp med, flytthjälp eller flyttstäd - det mesta inom Göteborg kan vi stå till hjälp med.
Vasaflytt - en pålitlig Flyttfirma | Flyttfirmor i Göteborg, Vi hjälper er med kontorsflytt & företagsflytt i Göteborg, Pianoflytt i Göteborg - pianotransport

Dränering i Sollentuna av Norrtälje Schakt

Behöver du hjälp med dränering i Sollentuna? Norrtälje Schakt utför alla typer av markarbeten så som avloppsarbeten, trädgårdsanläggningar, husgrunder, grävarbeten och mycket mer. Förutom i Sollentuna är Norrtälje Schakt även mycket verksamma i norra Stockholm. Kontakta Norrtälje Schakt i Sollentuna för hjälp eller mer information om dränering.

Behöver du hjälp med mattvätt?

Ångtvättbilen är marknadsledande företag inom mattvätt, betongslipning och övrig golvvård i Norden. Vid mattvätt använder vi en unik maskin som vi har utvecklat själva: Dynamate 2000. När vi jobbar med mattvätt anpassar vi temperatur, tryck och vattenmängd efter textilmattans material. Mattor som tvättas av oss blir skonsamt behandlade och rena!
Mattvätt i Stockholm, Mattvätt i Göteborg

Uthyrning av byggställning i Östhammar

Är du i behov av byggställning? Vi på Börstils Bygghandel i Östhammar innehar kompetensbetyg och utför uthyrning och uppsättning utav byggställning för de flesta byggprojekt. För fasta byggställningar har vi ett pris på 100kr per kvadratmeter. I det priset ingår montage och demontage av byggställning. Vi har även fraktfri leverans inom Östhammars kommun. Är det ett mindre projekt du ska göra har vi även rullställningar till uthyrning! Kontakta oss gärna om det är något ni undrar över.
Skicklig snickare i Östhammar

Bergvärme i Uppsala

Villabrunnar Jansson erbjuder bergvärme till både privatpersoner och företag i Uppsala med omnejd. Genom att installera en bergvärmepump kan du minska energiförbrukning med upp till 80% och samtidigt glädjas åt att du värnar om miljön. Med en egen färja kan vi även ta oss ut till dig som bor i skärgården. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.
Brunnsborrning i Uppsala - Villabrunnar Jansson

fräscha upp köket med nya köksluckor!

Har du tröttnat på ditt gamla kök och du vill fräscha upp den, men att köpa ett helt nytt kök kostar för mycket och är omständligt. Då har vi på Kitchn en lösning till dig och det är att du kan köpa nya köksluckor till ditt gamla kök. Med nya köksluckor kommer du inte kunna känna igen det gamla köket och det kosta en bråkdel av vad du skulle ge för ett helt nytt kök. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om oss och alla våra erbjudanden!”

Vi utför bullermätning i företag och bostäder!

Akustikmiljö är specialister på bullermätning och annan typ av ljudmätning i allt från företag till privata bostadsrätter eller hyresrätter. Vi har lång erfarenhet inom bullermätning och du får en klar bild över ljudfrekvenser ni har i företaget samt om det överstiger den skadliga nivån. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om oss och allt vi erbjuder!
Ljudmätning, Akustikkonsult

Återförsäljare av Panasonic värmepumpar i Kungsbacka

MM Kyl & Värmeservice i Kungsbacka säljer och installerar värmepumpar från Panasonic. De erbjuder flera olika modeller för att du ska kunna hitta något som passar just ditt hus. Här finns pumpar både för fritidshus och för större villor. MM Kyl & Värmeservice hjälper dig både att välja rätt pump och att installera denna. De värmepumpar som säljs är från Panasonics sortiment speciellt anpassat för de nordiska länderna, helt enkelt därför att det är dessa som fungerar bäst för klimatet i Kungsbacka. På företagets hemsida kan du läsa mer om alla de olika värmepumparna som erbjuds.

Hussaneringar i norr gör proffsiga mögelsaneringar

Vi gör det hela lite enklare för dig och ditt hus. Skulle det uppstå ett problem med mögel eller lukt, kommer vi och sanerar för ett riktigt bra pris. När vi kommer för en sanering skickar vi erfarna och skickliga, som alltid utför arbetet med ett leende på läpparna. Om du känner dig tveksam, kan ni kontakta våra referenser som gärna ger dig en insikt på deras syn på våra fantastiska arbeten. Tveka inte på att slå en signal för din mögelsanering.

Örebros bästa solpaneler

Vi måste öppna armarna inför framtiden. Det är dags att skaffa förnyelsebar energi hos Sun4Energy. Vi hjälper dig att installera stans finaste solpaneler runt om hela Örebro. Vi har paneler av högsta kvalitet med medarbetare som utför varje arbete med ett leende på läpparna. Solpaneler hos oss hjälper er att både spara på miljö och pengar. Klicka dig gärna vidare till våran hemsida.

Godkänd besiktningsman i Stockholm och Uppsala

Pararet är konsultföretaget ni ska kontakta när ni behöver en besiktningsman för entreprenadbesiktning eller liknande uppdrag. Vare sig det är en liten eller stor anläggning så kan vi hjälpa er! På vår hemsida kan ni skicka in ert förslag för en kostnadsfri offert. Här kan ni även läsa mer om våra olika tjänster, och varför ni ska välja just oss!
Konsultförmedling för arbeten i Stockholm, Konsult för projektledning i Stockholm & Uppsala

Taksäkerhet från Pelican.se

Vi på Pelican tar din taksäkerhet på allvar och vårt huvudsakliga arbete består av att vi utvecklar och säljer olika typer av taksäkerhetsprodukter. Vi har allt ifrån fallskydd och takfästen till kompletta vajersystem. Alla bär ett säkerhetsansvar vid takarbeten, då det inte bara är arbetaren som kan råka illa ut. Kontakta oss för hjälp med din taksäkerhet idag!
Skyddsräcke från Pelican, Pelican säljer vajersystem!

Underkategorier