Länkar om Städ

Rundfunk.se / Bygg & hem / Städ /

Städning & lokalvård

Städning enligt funktionstänkande ger många fördelar. Vi ökar flexibiliteten att göra städinsatser där de verkligen behövs istället för att traditionellt städa enligt en statisk regelbundenhet. Våra medarbetare får än mer ökat ansvar att mäta kvaliteten på utförd städning genom egenkontroller och vi har fortlöpande kundmöten för att stämma av den utförda städningen. Vi levererar ett resultat som tydligt kan mätas.

Flyttstädning hos Marie Puts & Städ

Maries Puts & Städ har långvarig erfarenhet av flyttstädning. Vare sig ni är ett företag som ska flytta kontoret, eller privatpersoner som ska byta lägenhet, så utför vi flyttstädning till rimliga priser. Vi erbjuder även andra tjänster till privatpersoner som företag, bla. städning hemma, kontorsstädning till företag, trappstädning, fönsterputsning etc. Välkommen att kontakta Maries Puts & Städ!
fönsterputsning, hemstädning, kontorsstädning, trappstädning

Klottersanering Stockholm - Miljörtekniska Entreprenad AB

Miljötekniska Entreprenad AB grundades 1971 och har en lång erfarenhet av entreprenadarbeten både för kommunala och privata uppdragsgivare. I nuläget har vi 10 servicebilar och är totalt 14 medarbetare, alla serviceinriktade och arbetsvilliga. Vi kan utföra olika saneringsarbeten utöver klottersanering - tex hissar, hissgropar, hisschakt, pumpgropar och maskinrum, tex under rulltrappor.

Städning för dig i Borås

Behöver du hjälp med städ i Borås eller Uppsala? Kanske behöver du anlita någon för fönsterputsning i Borås eller Uppsala? Tveka inte att höra efter med Dammvippan! Utöver städning i Borås och Uppsala utför vi även professionell fönsterputsning med mera. Tveka inte att ringa och höra efter om våra fördelaktiga priser!
Fönsterputsning Borås

Städning & städservice i Stockholm - DSFM

Vår kärnverksamhet är lokalvård, vi har hög kapacitet och lång erfarenhet vilket avspeglas i våra kundreferenser. Vi kan erbjuda alla former av städning, kontorsstädning, fönsterputs, trappstäd, centrumstäd, hotell-/konferensstädning, garage etc. Även i våra andra verksamhetsområden har vi erfaren och utbildad personal. Vi har byggt vår verksamhet på fyra hörnpelare vilket ger DS Facility Management en stabil grund, se nedan för en kortare beskrivning.
Städservice, lokalvård och städning i Stockholm, Storstädning, byggstädning och golvvård i Stockholm, Hotellstäd i Stockholm, Kontorsstädning i Stockholm

Alltid ordentlig hemstädning med Anne Blom!

Vi jobbar effektivt och noggrant med din hemstädning! Vi hos Anne Blom har många års erfarenhet av hemstädning och vi jobbar i området kring Stockholm.

Flyttstäd - Flyttstädning i Eskilstuna

Välkommen till EPL Städ i Eskilstuna. Vi hjälper dig med flyttstädning och har alltid bra erbjudanden på flyttstäd. Vi utför flyttstäd på de flesta ytor, allt från 30 kvadratmeter och uppåt. Vid flyttstädning av större ytor än 120 kvadratmeter gäller enskild överenskommelse. Vi är också verksamma med flyttstädning i Örebro och Västerås. Vi har alltid pressade priser på flyttstäd i Eskilstuna, Örebro och Västerås, välkommen till oss på EPL Städ!

Storstädning i Stockholm, Göteborg och Malmö

Mellansvenska Städ AB:s verksamhet startade 1957 i Uppsala och har sedan dess vuxit till en firma med 300 anställda och kontor på ett dussin svenska orter, däribland Stockholm, Göteborg och Malmö. Minst en gång per år behöver varje bostad och lokal en omfattande städning där varje kvadratmeter rengörs. Mellansvenska Städ hjälper dig med alla dina städbehov.

Älvis Städ - din städfirma i Umeå

Välkommen till Älvis Städ! Vi är en städfirma som erbjuder alla typer av städtjänster i Umeå kommun för både privatpersoner och företag som flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning och mycket mer. Vår städfirma har personal med lång erfarenhet inom branschen, vilket gör vår städfirma flexibel och erbjuder stor trygghet för våra kunder. Kontakta vår städfirma Älvis Städ redan idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig.
Älvis Städ - din flyttstädning i Umeå, Älvis Städ - din hemstädning i Umeå

http://www.mlnoffice.se/tjanster

Välstädade lokaler är viktigt för att företagets anställda skall trivas och på sin arbetsplats och för hur man vill att företaget skall uppfattas. MLN Office är experter inom lokalvård och byggstädning och kan erbjuda den bästa städservicen i hela Stockholm. Som kund kan du alltid förvänta dig gott resultat och trevligt bemötande av personalen på MLN Office. Dem arbetar enbart med den senaste städutrustningen för att resultatet skall bli optimalt.
http://mlnoffice.se

Hjälp med flyttstädning i Stockholm med omnejd!

Neonia hjälper dig med flyttstädning i Stockholm med omnejd så att du kan koncentrera dig på ditt nya boende! Vi hjälper även företag med flytt och flyttstädning till nya lokaler. Vi arbetar utifrån en checklista som du kan hitta på vår webbsida, önskas andra tjänster så ordnar vi självklart det också! Läs mer på www.neonia.se
sanering i Stockholm, Byggstädning - vi hjälper dig i Stockholm

Anlita Carina Städ i Uppsala

Hinner du inte med städningen? Då tycker vi att du ska anlita Carina Städ i Uppsala. Carina Städ vänder sig till både företag och privatpersoner i Uppsala och erbjuder alla typer av städtjänster. Att anlita städföretag är ett smidigt sätt att hinna med andra saker samtidigt. Carina Städ finns alltid till hands och hjälper dig med städningen.
Anlita Carina Städservice i Uppsala

Anlita Backens flyttstädning i Umeå

Ska du flytta och behöver hjälp med flytten? Anlita Backens flyttstädning i Umeå! När du anlitar Backens flyttstädning hjälper vi dig med flytten från början till slut, allt från städning till själva flytten. Det ska vara enkelt och smidigt att anlita oss – inga konstigheter och krångligheter!

Prisvärd Nilfisk dammsugare hos SMB

Letar du efter en bra och lite kraftigare dammsugare? Då kan vi varmt rekommendera Nilfisk dammsugare från SMB. Nilfisk dammsugare är en av marknadens bästa inom städning. Så passa på nu att kolla in SMB för mer info om Nilfisk dammsugare.

Brett sortiment av städmaskiner online hos Duo-M

Söker ditt företag efter städmaskiner online? Då ska ni kolla in städgrossisten Duo-M. hos Duo-M finns ett brett sortiment av städmaskiner online. Alla städmaskiner online hos Duo-M är av alla från bra varumärken av högsta kvalitet som finns på marknaden. Kolla in vår hemsida eller kontakta oss för mer för mer information.

Anlita Hemilia kontorsstäd i Uppsala

Behöver du anlita kontorsstäd till ditt jobb? Då ska du anlita Hemilia Städ i Uppsala! Hemilia Städ utför alla typer av städtjänster och kan erbjuda dig kontorsstäd till ditt jobb. Hur mycket vi städar bestämmer du, vi är flexibla och erbjuder dig kontorsstäd när du vill. Kontakta oss så berättar vi mer.

Flyttstädning av Britts Städ i Umeå

Ska du flytta och funderar på att anlita flyttstädning? Då ska du vända dig till Britts Städ i Umeå! Britts Städ utför flyttstädning och andra typer av städtjänster för både privatpersoner och företag i Umeå. Vid flyttstädning hjälper Britts Städ dig från början till slut – allt från städningen till själva transporten. Det ska vara enkelt att vara kund hos Britts Städ – snabbt och enkelt! Besök vår hemsida för mer info.

Återvinning av skrot i Karlskrona

Återvinning är en miljömässigt viktig sak när det gäller allt skrot och skräp som kommer fram när du städar och röjer. Mycket kanske du kan hantera själv och transportera till en återvinningscentral men ibland är skroten så skrymmande att själva transporten blir ett problem. Då är privata återvinninsaktörer ett bra alternativ eftersom de har tjänster som skrothämtning till sin egen återvinning. I Karlskrona erbjuder företaget Skrot & Återvinning sådana tjänster och mer.

Hjälp med flyttstädning i Ängelholm och Höganäs

Larssons Allstäd är städföretaget du ska vända dig till om du vill ha hjälp med flyttstädning. De är ett företag med lång erfarenhet inom städbranschen och en stor mängd nöjda kunder i bagaget. Deras kunder finns bland annat i Ängelholm, Höganäs och närliggande områden. Varje flyttstädning kräver eftertanke och anpassas till den aktuella kunden. För mer information se deras hemsida eller kontakta dem.

Ta hjälp av Nohrins i Norrtälje för flyttstädning

Slipp slitet med storstädning eller flyttstädning och anlita en professionell städservice istället. Bor du i Norrtälje så är det Nohrins städservice ni ska kontakta om ni vill ha hjälp med städningen. Såväl storstädning som flyttstädning kräver det där lilla extra, något som många inte har tid eller ork till. Speciellt när det kommer till flyttstädning när lägenheten ska kontrolleras så är det viktigt att allt blir snyggt gjort!

Golvvård av högsta kvalitet med Excelencia

Excelencia erbjuder golvvård av högsta kvalitet i Stockholm. Vår ambition är att erbjuda dig den absolut bästa städningen eller golvvård du kan få, vilket är något som visar sig på alla nivåer i våra tjänster. Golvet är en viktig faktor för ökad trivsel i en bostad och därför inriktar sig vår golvvård även på att förlänga golvets livskvalité. Vi har stor erfarenhet och enligt våra kunder så märker de stor skillnad när de byter till oss från ett annat städbolag. Kontakta oss redan idag för en offert!
Exklusiv fönsterputsning i Stockholm!

Köp bra centraldammsugare med tillhörande påsar och slangar | Allaway

Köp din centraldammsugare hos Allaway om du vill ha en bra centraldammsugare, med tillhörande centraldammsugarslang och centraldammsugarpåsar av hög kvalitet. Vi har ett brett sortiment där det finns en modell för alla oavsett vilka behov du har. Våra återförsäljare säljer centraldammsugare för alla behov från den lilla sommarstugan och mellanstora villan till stora fastigheter, hotell och kontor. Varmt välkommen att besöka vår sajt för att se hela vårt sortiment eller besök någon av våra återförsäljare.

Underkategorier