Länkar om VVS & El

Rundfunk.se / Bygg & hem / VVS & El /

Vedpannor i hög kvalitet

Lindquist Heating AB är ett Boråsbaserat familjeföretag som säljer värmepannor i gjutjärn. Våra låga priser och produkternas höga kvalitet gör att vi är marknadsledande på vedpannor av gjutjärn. Våra pannor kommer från de tjeckiska agenturerna VIADRUS och DAKON. DAKON var först i världen med att producera en miljögodkänd vedeldad gjutjärnspanna. DAKON har också tillverkat den första och enda vedpanna av gjutjärn som är godkänd för vedeldning inom tätbebyggt område. VIADRUS värmepannor tillverkas i sektioner av gjutjärn som är sammanpressade med genomgående bult. Detta är en väl beprövad teknik som ger en mycket lång livslängd för din värmepanna. En vedpanna av gjutjärn håller oftast längre än 50 år, vilket är mycket längre än livslängden för värmepannor i exempelvis keramik.

Ditt naturliga val av elinstallatör i Varberg för elinstallation

Vi har varit verksamma Västra Götaland i snart 80 år - vi är ditt val av elinstallatör! Vi har en bred kunskap och ett bra team av elinstallatörer. Vi hjälper er som bor i Västra Götaland med era elinstallationer, med omnejd. Kontakta din elinstallatör redan idag!

Behöver du hjälp med ditt avlopp i Arboga?

VVS-Huset Grönbergs Rör i Arboga hjälper dig gärna med ditt avlopp. Vi har lång erfarenhet av branschen och kan exempelvis hjälpa dig med filmning av ditt avlopp och erbjuder nya avloppsanläggningar. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt avlopp eller är intresserad av någon annan av våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss eller se vår hemsida för mer information!

Elinstallationer av leg elektriker i mjölby

Snabba och pålitliga elinstallationer från legitimerad Elektriker Lasse och Magnus i Mjölby. Företaget har flera års erfarenhet i fält som installatörer och har kompetensen som krävs för att fullfölja en komplett och genomgående elinstallation i fastighet likväl mindre bostäder. Oavsett om det rör som traditionell kabeldragning till avancerade nya funktioner så har företaget kompetensen som behövs.

El & Fastighetsservice AB - Elektriker i Söderhamn

Är du i behov av en erfaren och kompetent elektriker i Söderhamn? Hör då av dig till El & Fastighetsservice AB! El & Fastighetsservice har många utbildade elektriker och erbjuder högkvalitativ tjänster inom installation, reparation och underhåll. De erbjuder också ett konkurrenskraftigt pris när du ska anlita din elektriker i Söderhamn! Hör av dig för mer information.

Vi utför elinstallationer i Östersund.

Vi på Strindlunds El Ab hjälper dig med dina elinstallationer. Företaget har funnits sedan 1978 och har därmed stor erfarenhet hos våra elektriker som utför dina elinstallationer. Tveka inte att höra av dig till oss på Strindlunds El för att få ett kostnadsförslag på de elinstallationer du behöver få gjorda! Du hittar oss i Östersund.

Vattenburen panna från Kroll

Hos oss på Kroll hittar du en vattenburen panna i stål med lågt emissionsvärde. En vattenburen panna från Kroll är perfekt för alla oljor, även våra gasbrännare. En vattenburen panna från oss har en isolerad förbränningskammare med dubbelvägg som ger reduktion av ljudnivån. Välkommen in på vår hemsida för mer information.

Värmepump i Höganäs

Vi hjälper dig med beställning, montering och installation av värmepump i Höganäs med omnejd. Vi har lång erfarenhet av VVS och installationer. Anlita oss när du behöver en trygg, kunnig firma för VVS och rörarbeten.

Luftkonditionering | Kyla och Värme i Rättvik

Kyla och Värme AB i Rättvik är ett företag som jobbar med värmepumpar, luftkonditionering och allt inom kyla och värme. Vi vänder oss främst till kunder i Leksand, Gagnef och Rättvik. Vi säljer, installerar och utför service på värmepumpar, värmeväxlare, kyl- och frysaggregat samt avfuktare till butiker, industrier och privatpersoner. Installera luftkonditionering för ett bättre inomhusklimat. Kyla och Värme AB i Rättvik säljer, installerar, utför reparationer och service på både flyttbar samt fastmonterad luftkonditionering.
Installation av luftvärmepumpar i Rättvik | Kyla och Värme

Hitta bra rörmokare i Trelleborg, Malmö och Lund

Avloppsexperten Skåne AB jobbar med VVS-reparation och -installation över hela Skåne även om våra rörmokare oftast hjälper kunder i Trelleborg, Malmö och i Lund. Med 24/7 VVS jour så kan du få hjälp av duktiga rörmokare när helst på dygnet du har fått VVS-problem. Ring bara vår jourtelefon 0722-22 45 35

Storgården VVS & Allfix i Falun

Vi på Storgården VVS & Allfix jobbar med material av hög kvalitet som du alltid kan förlita dig på. Kostnadsfri rådgivning och undersökning av vatten-, avlopp- och värmeledningar för boende inom Falun! Vi erbjuder alltid genomtänkta lösningar och tar an oss all uppdrag inom VVS och utför mindre renoveringar i badrum och kök. Vi fixar till exempel mindre läckage, droppande kranar och gamla avstängningsventiler som kan medföra stora kostnader om man inte åtgärdar i tid. Vi kan även göra enklare el dragningar. Kontakta oss för kostnadsfri offert inom VVS!

Installation av värmepumpar i Umeå

Välkommen till Husum Rör AB! Vi på Husum Rör AB utför alla sorters VVS-arbeten och installation av värmepumpar till både företag, privatpersoner och kommuner. Vi finns i Umeå och har ett stort lager av våra produkter, vilket gör att vi kan hålla en god och snabb service till våra kunder. När det gäller värmepumpar arbetar vi främst med Thermia värmepumpar men säljer och installerar även produkter från Nibe Värmepumpar och andra kända leverantörer inom värmepumpar. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert om värmepumpar i Umeå.

Professionell elektriker i Uppsala

Vilken elektriker skall man anlita? Anlita alltid en etablerad professionell elektriker från en firma där du kan kolla upp verksamheten om du inte känner den sedan innan. Kolla referenser om det går och se till att din elektriker har behörighet (utfärdas av Elsäkerhetsverket). I Uppsala erbjuder företaget Eljouren elektriker till företag och privatpersoner. Du kan läsa mer om dem på Eljourens hemsida

Badrumsrenovering i Kungsbacka

Genom badrumsrenovering ökar du både trivseln och värdet på ditt hem. Vi på Nordhallands Rör hjälper dig med kakel och klinkers i ditt badrum, kök, uterum, eller gillestuga. Med vår hjälp får du en första klass badrumsrenovering med allt du vill ha i det nya badrummet. Välkommen in och boka tid för ditt nya badrum.
Rörmokare i Kungsbacka

Vedpanna och pelletspanna från Atmos

Med en vedpanna eller pelletspanna från framgångsrika Atmos får du en pålitlig och jämn uppvärmning. Oavsett om du föredrar ved eller pellets som uppvärmningsalternativ är en Atmospanna ett bra alternativ. Vi har vedpanna och pelletspanna med lång brinntid och de finns i olika volymer för att det ska finnas en panna för alla.
Oljepanna från Atmos, Oljebrännare från svenska Atmos, Ackumulatortank med garanti

Installation av bergvärme och annan VVS i Hudiksvall

Värmebolaget ALAB i Hudiksvall är rörmokarna du ska vända dig till när du behöver hjälp med bergvärme eller VVS. Vi kan erbjuda alla typer av VVS installationer för både privatpersoner och företag. Hos oss hittar du hög kompetens hos alla våra montörer och övriga anställda. När det gäller bergvärme säljer och installerar vi bland annat värmepumpar från IVT. Ingen installation är för liten eller svår för oss, vi arbetar med allt från villor till stora fastighetsanläggningar. Läs mer om oss på vår webbplats!
Återförsäljare av värmepumpar i Hudiksvall

Hyllinge Rörcomfort – allt inom VVS i Helsingborg

Behöver du hjälp med VVS? Då ska du anlita Hyllinge Rörcomfort i Helsingborg. Hyllinge Rörcomfort utför alla tjänster inom VVS och vänder sig till privatpersoner och företag. Hyllinge Rörcomfort erbjuder allt från rörarbete till installation av värmepumpar. Hyllinge Rörcomfort i Helsingborg är alltså företaget du ska vända dig till vid frågor om VVS. Välkomna in till oss!
Hyllinge Rörcomfort – din rörmokare i Helsingborg, Hyllinge Rörcomfort – allt inom värmepumpar i Helsingborg, Hyllinge Rörcomfort - din rörläggare i Helsingborg

Värmepumpar i Ängelholm – snabbt, enkelt och prisvärt!

Behöver du hjälp med värmepumpar i Ängelholm? Då ska du anlita Värmeteamet i Ängelholm! Värmeteamet har en lång erfarenhet inom branschen och kan erbjuda dig dom bästa värmepumpar på marknaden. När du anlitar Värmeteamet kan du förvänta dig hög kvalitet på värmepumparna med service i toppklass. Besök oss för mer information om våra värmepumpar!

Rörmokare i Östersund för service av värmepumpar

Blombergs VVS är rörmokare som arbetar med bland annat installation och service av värmepumpar samt andra rörarbeten. Deras kunder finns i hela Östersund med omnejd. När det kommer till installation av värmepump är det viktigt att det är en erfaren rörmokare som gör jobbet. Specifik erfarenhet från rörmokaren när det gäller just din typ av värmepump är naturligtvis bäst. Det är därför Blombergs VVS har arbetat med flera olika typer av kända varumärken, för att ha kunskapen att kunna hjälpa just dig!

Rör & VVS med Bergmans VVS i Linköping!

Välkommen till Bergmans VVS i Linköping! Vi är proffs på rör och VVS med god erfarenhet i branschen så om du bor i Linköping och behöver hjälp med rör – tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er att se över helheten med värme, vatten samt sanitet då dessa hänger ihop. Vi på Bergmans VVS i Linköping arbetar alltid noggrant och effektivt för att minska risken för framtida kostsamma problem. Så hör av er till oss redan idag eller besök vår webbplats för mer information.
Bergmans VVS – proffs på VVS i Linköping!

Köp värmepump från oss på Thenanders rör i Borlänge

Letar du som bor i Borlänge efter en värmepump? Kom till Thenanders rör i Borlänge! Med en värmepump från oss så kan du både spara energi och pengar då värmepumpar kan minska uppvärmningskostnaden. Med värmepump så värms huset upp genom att energi från solen som lagras i marken hämtas upp. Så om du funderar på att köpa en värmepump så kontakta gärna oss på Thenanders rör så hjälper vi er! Ni är även välkomna in till vår webbplats för mer information.

Bättre luftkonditionering i Stockholm

Upplever du dålig luftkonditionering på ditt jobb? Då ska du kontakta Klimatkonsult i Stockholm! Klimatkonsult i Stockholm har länge jobbat med luftkonditionering och har ett stort fokus på att erbjuda bra luftkonditionering för alla inom Stockholm stad. Förutom bättre luftkonditionering erbjuder Klimatkonsult också bättre ventilation, kylanläggningar, installation och service av värmepumpar samt mycket mer. Kontakta oss på Klimatkonsult i Stockholm för mer information om hur vi jobbar med bättre luftkonditionering!
Bättre värmepumpar med Klimatkonsult i Stockholm

Personliga elektriker för er i Järfälla och Upplands Bro

Jordens El är en personlig elektriker för er i Järfälla och Upplands Bro med omnejd! Företagets elektriker arbetar med en mängd olika tjänster för så väl företag som privatpersoner. Bland tjänsterna hittar ni bland annat elinstallationer, totalentreprenad, renovering, m.m. Vill du veta mer om elektrikerna och dess tjänster kan du läsa mer om dem på deras hemsida! Därifrån går det även att kontakta dem om du fortfarande har fler frågor!

Lokal rörmokare i Vännäs inom bygg och renovering

Sjöbergs VVS är en lokal rörmokare i Vännäs där du hittar stor kunskap inom installation, reparation och renovering inom allt som har med rör att göra! Rörmokarna kan bland annat hjälpa dig som fått en läcka och behöver akut reparation, eller dig som planerar att helt bygga om badrum eller våtutrymme. Om du vill ha hjälp att planera ett projekt, eller har några funderingar kring hur ett arbete bäst ska skötas, så är det bara att kontakta dem! Deras rörmokare finns tillgängliga att svara på alla frågor du kan ha.

Dags att byta ut ert avlopp?

Har ni ett gammalt avlopp i ert hus som behöver bytas ut? Byta avlopp är ingen man bör göra själv, för att vara säker på att allt ska gå rätt till är det bäst att anlita experter! Arbete som görs på fel sätt kan leda till både läckor och fuktskador i hus, och skador på trädgård och tomt. Bor du i Östhammar så är Gräsö Schakt det bästa alternativet för dig! De har en bred kompetens och lång erfarenhet. Dessutom har de en stor maskinpark och kan hjälpa dig med alla delar i projektet!

Underkategorier