Länkar om Hantverkare

Rundfunk.se / Bygg & hem / Hantverkare /

Hantverkare i Stockholm

Här hittar du snabbt kvalitetssäkrade hantverkare i Stockholm, Göteborg och resten av landet. De hantverkare som är intresserade av projektet hör sen av sig till dig och du väljer vilka du vill gå vidare med.

Takrenovering o takläggare - Icopal Entreprenead

Icopal Entreprenad AB är det ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige. Var affärsidé är: "Att vara en av de ledande aktörerna inom området att skydda byggnaders klimatskärm. Verksamheten ska omfatta tätskikt och lösullsentreprenader. Uppdragen ska utföras med kundernas fulla förtroende och med en lönsamhet som bidrar till företagets utveckling och fortlevnad."

Målare & Golvläggare - Sandå

Sandå är en rikstäckande hantverksfirma som i huvudsak består av målare och golvläggare. Vi utför målning av olika slag och våra målare kan anlitas för exempelvis målning av plåttak och träfasader, trapphusmålning, industrimålning, rostskyddsmålning och dekorationsmålning. Men vi utför även tjänster som tapetsering, fönsterrenovering och golvläggning. Välkommen att kontakta oss om du är i behov av hantverkare som utför lite bättre hantverk!

Glasmästare - Samglas

Samglas är ett rikstäckande glasmästeri med fokus på bilglas. Utöver bilglas och lagning av stenskott jobbar våra glasmästare med allt inom bygg- och inredningsglas. Våra glasmästare hjälper också till med såväl energiglas som fönsterrenovering. Du hittar oss i runt om i Stockholm och övriga landet såsom Göteborg, Malmö, Umeå, Norrköping, Jönköping, Borås, Falun, Västerås, Luleå och många andra platser. Samglas är en glasmästare som finns där du behöver oss helt enkelt!

PCB sanering & Betongimpregnering

Byggtema har under mer än trettio år verkat för att åstadkomma kostnadseffektiva metoder, systemlösningar och bra materialval till rätt pris. Genomgående tema har varit resurshushållning och ett medvetet miljötänkande. Vi kan erbjuda produkter, vilka alla används av professionella entreprenörer. Och det ska vara ekonomiskt lönsamt att underhålla och bo i sin villa. Vill du vet mer om vad vi kan göra för dig? Du är alltid välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Tak och takarbeten i Malmö och Lund

Lommatak utför takarbeten i hela Skåne! Allt från listtäckning till komplett takrenovering. För att få utfört kvalificerade arbeten inom alla områden som täcker takentreprenad och gårdsisoleringar, behöver du inte göra annat än att titta in på vår hemsida, fylla i ett kort formulär så kontakar vi dig med en kostnadsfri offert. Våra tjänster inkluderar de vanligaste takarbetena, tätskiktsarbete, totalentreprenad, ny- och omläggning, tilläggsisolering, och olika typer av reparation, underhåll och service av tak.

Badrumsbutik, rörmokare & VVS-butik på ett ställe

Täby rör finns för dig som letar efter en VVS-butik som både säljer VVS-produkter och har rörmokare som kan installera det åt dig. Vår största kundkrets är företags och fastigheter, men självklart är du som privatkund också välkommen.

Betongimpregnering och stenimpregnering med LS Måleri

Lundberg & Starrén Måleri är företaget där inga jobb är för stora eller för små. Vi erbjuder dig som kund både fasadtvätt, taktvätt, impregnering av fasad och målar din fasad efter dina önskemål. Kontakta oss idag och få mer information.

Plattsättning i Uppsala | BBUAB

Bolandsbolaget Uppsala AB är experter på allt som har med avlopp att göra, och ger dig gärna prisuppgifter på arbeten som rör plattsättning, avlopp, dränering och allt som har med VVS att göra! Bolandsbolaget har lång erfarenhet av anläggningsarbeten, och har utfört plattsättning av garageuppfarter, gångar, skolgårdar och murar sen 1998! Vi vet hur viktigt underarbetet är vid plattsättning eller när man lägger marksten, och ser alltid till att göra ett så grundligt arbete som möjligt.

Vi fixar dina skorsten - SRK Skorstenar

SRK Skorstenar bygger och renoverar de flesta typer av skorstenar. Allt från modulskorstenar till hederliga skorstenar i tegel. Vi finns i Göteborg och Tibro och har specialiserat oss på skorstensanläggningar för till exempel värmevärk, fastigheter och olika industrier. Men även vanlig villaskorstenar och liknande konsumentprodukter installerar vi. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Vi utför renoveringar på Gotland - Kallarve Bygg & Allservice

Vi på Kallarve Bygg & Allservice utför renoveringar på Gotland men även mindre uppdrag på fastlandet. Hos oss kan du inte bara få hjälp med just renoveringar, ny- och tillbyggnationer av ditt hus utan också med serviceuppdrag gällande trädgård. Hör mer än gärna av dig vid frågor, välkommen!

Anlita oss när du ska måla trapphus - Trapphusmålerier

Trappusmålerier är ett företag för dig som ska renovera ditt trapphus eller trappuppgång. Vi gör stora som små jobb och alltid med ett professionellt bemötande och resultat. Kontakta oss redan idag för en offert!
Vi målar trapphus i Stockholm, Göteborg & Helsingborg

Gammalt kök? Vi renoverar!

Vi på CV måleri är snickaren för dig i Västerås. Vi utför alla typer av snickerier och är specialister på kök och köksrenovering. Har du frågor och funderingar kring renovering av kök så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig mer än gärna och svarar på frågor. Ring oss direkt eller besök vår webbplats för att ta reda på mer!

Målare i Borlänge med lång erfarenhet av målning

Söker du pålitliga målare i Borlänge eller Falun? Långsbyn Måleri AB har många års erfarenhet i branschen. Du kan anlita oss som privatperson men även som fastighetsägare och företag. Vi antar oss uppdrag inom exempelvis tapetsering och fönsterrenovering samt utför vi allt inom målning, både invändigt som utvändigt. Som din målare kan du lita på att arbetet utförs med kvalité! Välkommen att kontakta oss.

Stockholms bästa takläggare - JF Tak

För att undvika skador på din fastighet så som mögel, skador på takstolar och liknande är det viktigt att göra en takrenovering innan det är för sent. En skadad fastighet innebär nästan alltid en större kostnad än en takrenovering. Dessutom ser ett nytt och fräscht tak mycket trevligare ut än ett gammalt och slitet. JF Tak & Fastighetsservice i Stockholm har takläggare med både erfarenhet och kunskap.
Kontakta oss för takläggning i Stockholm!, Snöskottning i Stockholmsområdet, Takmålning - proffsigt och prisvärt!

Din rörmokare i Sala och Uppsala - KF Larssons Rörfirma

Vi på KF Larssons Rörfirma erbjuder allt inom rörmokeri för nybyggnation och kompletteringar av befintliga system i Sala och Uppsala. När du anlitar våra rörmokare får du alltid bästa möjliga kvalité och till en bra kostnad. Vi jobbar bara med utprovade produkter och våra rörmokare har lång erfarenhet inom branschen. Varmt välkommen till KF Larssons Rörfirma i Uppsala och Sala!

Din målare i Söderhamn - Liwe Måleri

Vi på Liwe Måleri i Söderhamn har ett genuint intresse av Färg Form Idé. Det innebär att du som kund inte bara får en målare utan även en person som väldigt gärna hjälper dig och gör det där lilla extra. Företaget består av fyra målare och vi utför allt från traditionellt måleri till rustningsarbeten på hel entreprenad där huvuddelen är målning. Kontakta någon av våra målare för mer information eller för att se hur vi kan hjälpa just dig. Välkommen!

Sökes målare i Båstad, Laholm eller Ängelholm?

Båstadmåleri är ditt företag som utför måleritjänster i Båstad, Laholm och Ängelholm som både erbjuder sina tjänster till dig som privatperson till företag. Tjänster som du kan hitta hos oss är allt från tapetsering, dekorationsmålning, fönsterrenovering och mycket mer. Våra priser är varierande och du kan själv avgöra om du vill ha löpande eller fasta priser. Varmt välkommen att anlita oss!

Kontakta oss när du ska byta lås Stockholm!

Vi på Vallentunalås kan hjälpa dig att byta lås i Stockholm med omnejd. Vi är professionella låssmeder med lång erfarenhet av låsbyte och kan hjälpa dig, oavsett vad anledningen är till att du behöver byta lås. Kontakta någon av våra duktiga medarbetare när du behöver byta lås på din bostad. Vi jobbar i Stockholm med omnejd, med butiker i Solna och Sollentuna.

Din parkettservice i Stockholm

Vi är en proffsig och erfaren parkettservice som kan hjälpa dig att både renovera och lägga ny parkett! har du ett skadat golv eller vill föryngra ett charmigt äldre golv så är vi företaget för dig! Våra specialister på parkettservice hjälper dig att snabbt och kostnadseffektivt renovera eller lägga nytt golv i ditt hem. På parkettservice i Stockholm står vi redo att hjälpa dig med alla typer av trägolv! Vi jobbar i hela Stockholm med omnejd.

Målare i Halmstad

Är du i behov av en serviceinriktad och erfaren målare i Halmstad? Hör av dig till K. Einarssons Måleri AB! Kenneth Einarsson har mångårig erfarenhet av div. måleriarbeten och har sedan ungdomen varit aktiv målare. Måleriet utgår från Laholm, men är verksamma i Halmstad, Båstad och övriga södra Halland. Kolla in www.maleri-laholm.se

Boding byggledning i Stockholm - totalentreprenad

Bodin bygg och byggledning i Stockholm erbjuder totalentreprenad åt våra kunder. Vi utför byggarbeten i StorStockholm (Stockholm), Södertälje och Nynäshamn.

Behöver du renovera kakelugn eller installera braskamin?

En kakelugn sprider mycket ljus och värme under mörka vinterkvällar. Vi på Skorstensbolaget hjälper dig renovera din kakelugn så den är eldsäker. Vi hjälper dig också gärna med att installera en braskamin på ett snyggt och säkert sätt. Kontakta oss för att veta mer!

Parkettläggning av proffs i Göteborg och Kungsbacka

Bor du i Göteborg eller Kungsbacka och känner att det är dags att ge golven en översyn? Ett riktigt parkettgolv är alltid ett lyft för vilken bostad som helst men parkettinläggning är troligen inte det man gärna ger sig på själv. Golvpartner är experter på att parkettinläggning och lämnar ett fantastiskt resultat till nöjda kunder för en rimlig kostnad.

Takläggare med stor kunskap i Ale - Alafors Plåtslageri AB

Vi på Alafors Plåtslageri i Ale utför takomläggning av platta tak. Vi är ett mycket stabilt företag och våra takläggare har läng erfarenhet inom branschen. Alafors Plåtslageri lägger stor vikt vid att våra arbeten uppnår en mycket hög kvalitet samt att vi alltid är lyhörda för våra kunders behov och önslemål. Våra takläggare utför allt från renovering av tak till hel takomläggning. Vi arbetar både med tegel-, plåt och papptak. Kontakta våra takläggare för mer information redan idag!
Allt inom plåt i Ale med omnejd - Alafors plåtslageri AB, Ditt plåtslageri i Ale - Alafors Plåtsalgeri AB

Utforma gravvård i Göteborg med Bohusläns Stenkompani

Bohusläns Stenkompani hjälper dig med gravvård i Göteborg. Företaget utformar gravvård precis så som du vill ha den – inget är för smått, stort eller svårt. Vårt stenhuggeri fixar allt! Vet du inte hur du vill ha din gravvård är du alltid välkommen in till butiken i Göteborg för inspiration av färdiga modeller.

Murare i Umeå – Västerbottens kakelugnsmakeri!

Behöver du som bor i Umeå en murare? Vi på Västerbottens kakelugnsmakeri i Umeå hjälper er gärna. Våra murare har många års erfarenhet inom branschen och är proffs på att mura öppna spisar. Våra kunder är både företag och privatpersoner och vi erbjuder alltid en kvalitetskontroll helt kostnadsfritt innan avslutat projekt. Så tveka inte att kontakta oss på Västerbottens kakelugnsmakeri i Umeå – oavsett om ni önskar en traditionell spis eller en spis anpassad till just ert hus. Ni är välkomna att läsa mer och inspireras på vår webbplats!

Stig Borgs Byggservice vi kan kök och bygg i Ljusdal

Behöver du renovera ditt kök? Stig Borgs Byggservice är den rätta firman för dig. Vi kan montera och bygga ditt kök för en riktigt bra peng. Sedan 1989 har vi kunnat leverera erfarna snickare som är experter på det dom gör. Vi levererar snygga och kundanpassade lösningar utefter dina önskemål, kontakta oss idag!

Skorstenstätaren i Stockholm hjälper dig med din skorsten

Om ni behöver hjälp med er skorsten så är det Skorstenstätaren i Stockholm ni ska kontakta! De kan hjälpa er med allt som har med skorstenar att göra, allt från renovering till nybyggnationer. På vår hemsida kan ni läsa mer om våra tjänster, eller kontakta oss med frågor eller förslag! Ni kan även ringa oss för en kostnadsfri offert för renovering eller lagning av er skorsten.
Hjälp med skorstensrenovering i Stockholm

Hyra byggställning?

Ska ni utföra tyngre underhåll eller snickeriarbeten behöver du hyra en byggnadsställning. Vi på No Problems anpassar våra byggnadsställningar för att ni enkelt ska kunna utföra era entreprenader och arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Behöver ni hyra en byggställning har vi vad du söker oavsett om ni ska göra fasadarbeten, måla, mura eller snickeri. Ska ni arbeta på högre höjder har vi även byggnadsställningar av stål.
Stabil fasadställning från No problems, Väderskydd - No Problems Industri

Erfarna snickare för er i Borlänge

Är ni i behov av en snickare som kan hjälpa er med nybyggen eller renoveringar? Kontakta Pers Allservice i Borlänge! Här jobbar flera duktiga snickare som kan allt från badrumsrenovering till nybyggnationer. För mer information och bildexempel på snickeriarbeten som företaget gjort, kika på deras hemsida! Där finns även alla kontaktuppgifter ni kan behöva!
Hjälp med badrumsrenovering i Borlänge

Byggfirman Rödeby Bygg i Karlskrona

Har du ett byggprojekt i tankarna som du behöver lite hjälp med? Då är Rödeby Bygg i Karlskrona byggfirman du ska kontakta! Rödeby Bygg är en byggfirma med stor erfarenhet inom alla typer av projekt som rör renovering, nybyggnationer, tillbyggnationer, m.m. På byggfirmans hemsida finns mer information om de olika tjänsterna som de kan erbjuda. Här finns också referensexempel på arbeten de utfört.

Smide & trappor i Stockholm - Östersmide

Välkommen till Östersmide i Stockholm! Vi är proffs på smide och trappor och hjälper dig att hitta trappor som är funktionella men samtidigt vackra och unika. Vi tillverkar även unika räcken smidesprodukter med mera och alltid med hög kvalité. Så om du letar efter produkter i smide eller vackra kundanpassade trappor i Stockholm så är du varmt välkommen in till oss! Besök gärna vår webbplats för mer information och inspiration.

Nybergs Bygg & Service hjälper dig med ditt byggprojekt!

Nybergs Bygg & Service i Umeå är ett av byggföretagen som kan hjälpte dig med hela ditt byggprojekt, oavsett vilket stadie av projektet du är i. Planerar ni att bygga nytt? Behövs delar eller hela huset renoveras? Prata med Nybergs så kan de guida dig genom hela processen! När det handlar om bygg och hantverk är det viktigt att arbetet utförs korrekt för att slippa komplikationer längre fram, och för att bygget ska hålla så länge som möjligt. Se därför till att anlita en professionell byggfirma som du litar på!

Takarbeten i Umeå

Takarbeten i Umeå och all typ av byggverksamhet kan du få hjälp med om du anlitar NT Bygg och Förvaltning som är ett väl etablerat och aktivt bolag inom byggverksamhet i och omkring Umeå. Bland vanliga tjänster utöver rena husbyggen är renovering inom t.ex. badrum och kök. Om- och tillbyggnad eller renovering av tak är ett område där företaget ofta anlitas. Bygger du själv så är det bra att veta att NT Bygg också erbjuder maskinuthyrning där du kan få tillgång på de där verktygen som du inte har själv utan att behöva köpa in egna dyra maskiner..

Underkategorier