Länkar om Hustillverkare

Rundfunk.se / Bygg & hem / Hustillverkare /

Din hustillverkare på Gotland - Kavlitetsbygg i Visby

Vi på Kvalitetsbygg Gotland AB är din hustillverkare. Vi bygger både nya hus och renoverar. Vi har över 40 års erfarenhet av hustillverkning och har arbetat med alla typer av hus, allt från små bodar till stora året-runt hus. Kvalitetsbygg Gotland utgår från Visby men utför arbeten över hela Gotland. Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller för en kostnadsfri offert. Vi är din hustillverkare!

Hus i Skellefteå

Norlunds Bygg bygger kundanpassade hus precis som just du vill ha det. Deras hus har inga begränsningar på val och de samarbetar med både arkitekter och konstruktörer för att ta fram de lösningar du önskar. Målsättningen är att leverera hus av hög kvalitet och valbarhet och istället för att bygga billiga hus bygger de hus som är billiga att bo i. Du finner Norlunds i Skellefteå med omnejd.

Köp din takhuv hos Kaminexperten.

Takhuvar från Schiedel säljs hos Kaminexperten. Kontakta oss för mer info.

Köp timmerhus eller friggebod hos KEO – stugan!

Hos oss på KEO – stugan finns allt från timmerhus och friggebod till fritidshus. Så om du funderar på att köpa ett timmerhus eller en friggebod tveka inte att kontakta oss på KEO – stugan. Vi har kvalitativa timmerhus som vi tillverkar i vår egna butik och levererar direkt till er utan mellanhänder! Detta gör att vi kan hålla kostnaderna på en bra nivå utan att tumma på kvalitén. Klicka dig gärna in på vår webbplats för att läsa mer om och våra timmerhus, se priser och beställa.

Ledande trähustillverkare i timmerhus

Det är populärt att bygga hus efter gamla traditioner nu. Pris, livslängd, miljö- och energiaspekt är alla jämförbara eller bättre med ett vanligt hus. För att inte tala om hur mycket vackrare ett timrat hus är jämfört med ett vanligt. Att bygga själv går men de flesta anlitar en trähustillverkare för att undvika ett utdraget och kostsamt projekt. En ledande trähustillverkare i timmerhus av Dalamodell (knuttimrat) är Ensillrestugan. Besök gärna deras hemsida för inspiration och enkel kontakt om just dina tankar och idéer för ditt drömhus i timmer.

Bygg om ert hus till ett traditionellt timmerhus

Vackra timmerhus för alla smaker kan ni hitta hos Larsson-Hus. De bygger både nya timmerhus och renoverar gamla hus med timmerpanel för att få till den traditionella svenska stilen. Husen kommer i alla varianter, från små sommarstugor till stora åretomhus. Exempel på byggen de utfört finns på deras hemsida.

Attefallshus som nyckelfärdigt eller byggsats | Attefallshus.se

Ska du köpa ett attefallshus? Kontakta då oss på Attefallshus.se! Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om allt man behöver veta inom attefallshus. Attefallshus finns att välja antingen som nyckelfärdigt eller byggsats, vilket som passar dig bäst beror på många olika faktorer. Varmt välkommen att besöka vår sajt för att hitta den lösning som passar just dig och dina behov bäst!

Få hjälp med projekt inom bygg och snickeri i Ljusdal

Om ni söker tjänster inom bygg och anläggning så är det Järvsö Snickeri & Bygg i Ljusdal ni ska kontakta! De är ett byggföretag som bland annat specialiserat sig på produktion av uthus och stugor, men de har även stor kunskap inom bygg och snickeri för större projekt! På deras hemsida kan du läsa mer om de olika typerna av projekt de kan hjälpa dig med! Har du några frågor kring just dina specifika idéer är det bara att kontakta dem så kan de guida dig framåt projektet.

Underkategorier