Länkar om Hälsa & mat

Rundfunk.se / Hälsa & mat /

Catering lund - 9:ans restaurang

Beställ hälsosam mat via catering i Lund och Skåneområdet. Hos oss på 9:ans restaurang kan du beställa såväl bufféer som portionstallrik till bra priser. VI ordnar även med utkörning inom Skåne. Ät rätt, må bra hos 9:ans restaurang!
Lunch catering i Malmö!, Catering Malmö - 9:ans restaurang, Beställ jultallrik för catering i Malmö!

Effektiv massage i Stockholm

Har du värk i axlar och rygg? Då hade din kropp förmodligen mått bra av en effektiv och läkande massage. Massage är inte bara skönt för kroppen utan kan även lindra och förebygga långvariga smärtor. Adolf Fredriks Fysiocenter har duktiga massörer med flera års erfarenhet som kan ta hand om dig på bästa möjliga sätt. Välkommen!

Inspirerande föreläsningar i Karlstad

Ulrika har över 25 års erfarenhet och föreläser om motivation, hälsa & arbetsglädje, kost, träning & attityd samt avslappning. Boka in henne för en inspirerande och motivationshöjande föreläsning i Karlstad med omnejd.

Grukmeja som är ekologisk hittar du hos oss på Good days

Good days har gurkmeja som är ekologisk och en riktigt superprodukt som inte bara är läkande utan har flera bra egenskaper som gör att du blir piggare och mår bättre. Vi på Good days har ett brett sortiment av närproducerade samt ekologiska produkter utan onödiga tillsatser, detta för att på ett så naturligt sätt kunna bygga upp din kropp och immunförsvar. Är du på jakt efter gurkmeja som är ekologisk så har du hittat rätt!

Frukt på jobbet i Stockholm? Beställ en fruktkorg!

Frukt på jobbet är ett bra och billigt sätt att hålla medarbetare glada och friska. Det vanligaste sättet är att man beställer ett abonnemang av fruktkorgar som levereras till arbetsplatsen. Varje fruktkorg är packad med goda och nyttiga frukter som håller medarbetarna pigga och aktiva. I Stockholm har Apanachi Fruits AB en bred och bra tjänst med fantastiska fruktkorgar, grönsakslådor och annat för en riktigt bra "frukt på jobbet" lösning.

Noggrann synundersökning hos Optikkompaniet i Halmstad

Är det dags för nya glasögon? Då tycker vi att du ska passa på att göra en synundersökning hos Optikkompaniet i Halmstad. Hos optikkompaniet utförs noggranna synundersökning för att säkerställa rätt grad till dina ögon. Optikkompaniet tar hand om dina ögon, så tveka inte att boka tid för synundersökning där.

Beställ smarriga rawfood chokladbollar hos Widblad Bakery

Är du sugen på nyttig fika? Då ska du kolla in rawfood chokladbollar från Widblad Bakery. Widblad Bakery satsar på rawfood och gör egna smarriga rawfood chokladbollar, helt baserad på ekologiska ingredienser och fria från gluten, mjölk, raffinerat socker, konserveringsmedel och animaliska produkter. Rawfood chokladbollar finns att beställa hos Widblad Bakery. Välkomna in!

Ansök om personlig assistans hos Alter Assistans i Luleå

Är du i behov av personlig assistans eller känner du någon som är i behov? Då ska ni vända er till Alter Assistans i Luleå. Personlig assistans hos Alter Assistans planerar, utvärderar och förbättrar kunders situation kontinuerligt. Besök oss så berättar vi mer.

Köp färsk fisk från Isfisk fiskhandlare i Stockholm

Vill du äta färsk isländsk fisk? Då ska du besöka Isfisk fiskhandlare i Stockholm. Isfisk fiskhandlare levererar färsk fisk från Islands kalla hav till privatpersoner i Stockholm. Föredrar du att köpa fisk direkt kan du komma förbi vår fiskbutik. Välkomna in till oss!

Beställ buffé hos Ebbas Café i Halmstad

Ska ni ha fest och vill bjuda gästerna på buffé? Då har ni kommit rätt! Hos Ebbas Café erbjuder vi buffé till alla tillfällen. Kom och plocka från vår färdiga meny eller varför inte komma med egna förslag? Vår duktiga personal hjälper dig att sätta ihop en smakfull buffé för alla festligheter. Välkomna in till oss!
Beställ catering hos Ebbas Café i Halmstad

Boka tid för synundersökning hos Orminge Optiker i Nacka

Är det dags för synundersökning? Då ska du komma till Orminge Optiker i Nacka. Hos Orminge Optiker utförs noggranna synundersökning för att säkerställa rätt syn. Orminge Optiker hjälper dig från synundersökning till att välja ut passande glasögon eller linser efter ditt behov. Välkomna in!

Ecigg från Slutanu.com för det hälsosamma alternativet

Köp dina ecigg från Slutanu.com! Vi säljer de flesta tillbehör som du behöver, som exempelvis förbrännare, clearomizers, batterier och MODs. Men vi säljer även kompletta DIY-paket, för dig som vill blanda din egen e-vätska eller bygga egna coils. Besök gärna vår ecigg butik i Vällingby, så hjälper vi dig personligen!
E-cigarett köper du hos slutanu.com

Bättre tandvård med Apex tandhygienist i Kristianstad!

Hur går det med din tandvård? Apex tandhygienist i Kristianstad har länge jobbat med tandvård har erbjudit många bättre tandvård och munhygien. Hos Apex i Kristianstad jobbar duktiga tandläkare och tandhygienist som fastställer din munhygien och tar fram den bästa lösning och behandling helt anpassad efter dina tänder. Förutom bättre tandvård erbjuder Apex i Kristianstad även andra förmåner för både dig och familjen. Tveka inte att kontakta Apex vid frågor eller funderingar kring tandvård. Välkomna in!
Bättre munhygien med Apex tandhygienist i Kristianstad!

Mhenam thairestaurang - god lunch I Umeå!

Letar du efter en restaurang med god lunch i Umeå? Mhenam thairestaurang i Umeå har god thailändsk lunch med genuina smaker. Du kan välja att äta lunch i restaurangen eller att köpa take away och vi har både mild och starkare mat. För att vi ska kunna erbjuda så genuint thailändska smaker som möjligt så tillagar vi våra rätter med kvalitativa thailändska råvaror. Så om du bor i Umeå och letar efter en restaurang med god lunch så är du varmt välkommen in till oss på Mhenam thairestaurang! Klicka dig gärna in på vår webbplats för mer information om oss och meny.
Thailändsk restaurang i Umeå – Mhenam thairestaurang, God genuin Thaimat i Umeå – Mhenam thairestaurang

andlig vägledning

Andlig vägledning från Änglavakt! Änglavakt kan medial och andlig vägledning och hjälper er med samtal om allt från relaltioner, kärlek eller arbete. Änglavakt finns på telefon dygnet runt. Samtal kan ofta hjälpa till läkning - besök vår webbplats för mer information.
Tarotkort - Änglavakt!

Dags för fest? Beställ catering från Kreativ mat i Halmstad

Planerar du en stor fest? Eller ett bröllop? Dennis Säwström på Kreativ mat i Halmstad, Falkenberg eller Laholm med omnejd är proffs på Catering. Vi erbjuder god mat på ett smidigt och enkelt sätt oavset hur stor tillställning det gäller. Så om du bor i Halmstad med omnejd och behöver hjälp med catering - kontakta oss på Kreativ mat! Dennis har lång erfarenhet inom matlagning och brinner verkligen för matlagningen. Besök gärna vår webbplats för mer information!

Underkategorier