Länkar om Bygg & hem

Rundfunk.se / Bygg & hem /

Hus från Fiskarhedenvillan - Sveriges hustillverkare

Fiskarhedenvillan är en av Sveriges största tillverkare av nyckelfärdiga hus, med oss får du en byggsats med alla möjliga tillval, och som enkelt sätts ihop av erfarna hantverkare. Vi tillverkar alla våra hus i Borlänge, och det är gediget hantverk blandat med innovativ design. Oavsett vilken typ av hus du vill ha, 1-plans hus, 2-plans hus, kanske 1½ plans hus.... Så kan vi stå till buds. Våra hus är arkitektritade.

Vi utför tjänster gällande avlopp i Halmstad

Mark & Fastighetsservice i Halmstad är ett företag som erbjuder dig som kund lösningar gällande dränering och hjälp med avlopp. Vi vänder oss till dig som privatperson men företag är också välkomna till oss. Avlopp kan orsaka problem som är i behov av dränering, vi hjälper dig! Vi arbetar utefter noggrannhet och kvalité med mål om att du som kund ska vara nöjda med oss och slutresultatet. Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Vi har försäljing av värmesystem

Söker du ett värmesystem? Hos oss på Mekano i Malung AB sker egentillverkning som utefter efterfrågan tillverkas och skräddarsys för att passa kundens behov. Innan monteringen sker all nödvändig rördragning och därefter hjälper vi dg md monteringen av ditt värmesystem. Vi hjälper även till vid monteringen. Välkommen att kontakta oss för mer information.
Hitta panncentraler hos oss!, Vi erbjuder flisförråd

Puts av fasad - exempel på arbeten med ventilerat putssystem

Fasadputsning arbetar med puts av fasader. Vi är experter på tvåstegstätade fasader. Vi har hjälpt mängder med kunder med det ofta viktiga bytet från enstegstätade fasader till tvåstegstätade. Vi sysslar med flera sorters putsmetoder och är väldigt flexibla i vårt arbete. Kontakta oss för mer information!

Köp en vedklyv från Defenda!

Vi på Defenda säljer vedklyvar av bra kvalitet till bra priser. Vi har stort fokus på kvalitativa maskiner av kända märken. Alla våra vedklyvar är smidiga och säkra att använda. Välkommen in till oss med dina frågor om vedklyvar och andra maskiner till bygget!

Elinstallatör i Nynäshamn

Nynäs Eltjänst i Nynäshamn är en lokal pålitlig elinstallatör som utför elinstallationer i bostad och fritidshus. Vi arbetar med nybyggnation och underhållsarbeten. Gamla hus har inte sällan sett över sina elinstallationer på mycket länge trots att det borde ses över lika ofta som du byter synliga detaljer som tapet och färg. Vi lägger naturligtvis också in elvärmegolv och har gjort många badrumsägare nöjda.

Välj ID06 när du skaffar en elektronisk personalliggare

Till årsskiftet träder den nya lagen om elektronisk personalliggare igång och det är hög tid för de som inte tittat på ett passande system att gå över marknaden. ID06 är ett beprövat och bra system som många redan valt som alternativ. Läs mer om systemets funktioner och fördelar här

Funderar du på pool till huset?

Hos oss kan du välja ut din pool online och få den levererad. Vi har alternativ som passar alla, vare sig det är första gången du funderar på pool eller om du är ute efter att uppgradera. Vi har även ett brett urval av spabad och utespa för dig som är ute efter det. Vi kan även hjälpa dig installera din pool och svarar gärna på frågor - kontakta oss idag!
http://www.poolteam.se/spabad/

Prisvärd pardörr hos Alfafönster

Letar du efter en snygg pardörr som är prisvärd och som levererar kvalitet så ska du besöka Alfafönster. Hos oss kan du enkelt göra måttbeställda produkter för att de just ska passa in hemma hos dig. Tveka inte att kontakta oss ifall du är intresserad utav en pardörr, för vi berättar gärna mer. Välkommen.

Bra pris på fönster, dörrar och färg

Västanhede Trä & Järn i Avesta erbjuder sina kunder ett brett utbud utav fönster, dörrar och färg. Som ett familjeägt företag etablerat 1965, har dom stor kunskap inom branschen. Dom hjälper dig att hitta det som du söker efter. Söker du efter fönster i Avesta ska du vända dig till Västanhede Trä & Järn. Vet du inte vad du är ute efter så kommer erfaren personal att hjälpa dig hitta rätt alternativ för att du ska bli nöjd.

Ny trappa? – Hasse Svenssons Specialsnickerier i skåne!

Hasse Svenssons specialsnickerier i Skåne är experter på trappor och hjälper er gärna med er trappa! Vi lägger alltid stort värde vid personlig service och hög kvalité och tar därför fram förslag utefter era önskemål. Sedan sköter vi både tillverkning och leverans utav er trappa. Så ni är varmt välkomna att kontakta Hasse Svenssons specialsnickerier i Skåne så hjälper vi er med er trappa!

SBT – byggbolag med stor potential i Göteborg

Drömmer du om en vindsvåning? Då ska du vända dig till SBT i Göteborg! SBT är ett byggbolag som fokuserar sig på ombyggnad av vindsvåningar. Tanken är att köpa upp råvind med potential och sedan bygga om det till vindsvåning eller lägenhet beroende helt efter kunds önskemål.

Nya fönster? – Roland Axelsson Bygg i Nora!

Söker ni någon som kan hjälpa er med byte av fönster? Roland Axelsson Bygg öppnade 2002 och har sedan dess utvecklats och arbetar med allt från husbyggen och köksrenoveringar till byten utav fönster. Vi har stor erfarenhet i branschen och våra kunder är både privatpersoner och företag. Så om det är dags att byta fönster – tveka inte att anlita Roland Axelsson bygg i Nora! Ni är självklart även varmt välkomna att läsa mer om oss på vår webbplats.

Ottossons Cementvarufabrik hjälper dig med betong i Skåne

Ska du mura eller behöver hjälp med betong kan Ottossons Cementvarufabrik i Skåne hjälpa dig. Ottossons Cementvarufabrik tillverkar betong, cement, marksten, plattor – allt inom cement och distribuerar över hela Skåne. Ottossons Cementvarufabrik tar gärna emot beställningar på betong enligt önskemål. Välkommen in!

Dala mitt fastighetsteknik i Falun – proffs på ventilation

Behöver du hjälp med ventilation? Dala mitt fastighetsteknik kan ventilation! Vi utgår från Falun i Dalarna och vi kan allt från rengöring av ventilation till installationer, fastighetsvård och OVK besiktning. Våra skickliga medarbetare arbetar alltid för att våra kunder ska bli nöjda och vi vänder oss både till fastighetsägare och privatpersoner. Så om du bor i Falun och behöver hjälp med ventilation – tveka inte att kontakta oss på Dala mitt fastighetsteknik! Ni är även välkomna att läsa mer om oss på vår webbplats.

Anlita Rci Trä & Design för att bygga badtunnor

Vill du bygga badtunnor? Då ska du anlita Rci Trä & Design. Rci Trä & Design bygger unika badtunnor till kunder över hela Sverige. Det som är speciellt är att du som kund kan själv vara med och bestämma hur badtunnor ska se ut. Kontakta oss så berättar vi mer.

Totalentreprenad från Vättlands byggservice - Strömstad!

Är det dags att renovera? Eller kanske till och med bygga helt nytt? Anlita Vättlands byggservice i Strömstad! Vi hjälper er med allt från idé till att ni har ett färdigt hus med allt från projektledning och ritningar till bygglov och nybyggnation. Vi har kunniga byggare, murare och kakelsättare samt goda lokala kontakter för byggmaterial, elektriker, målare och rörläggare. Så anlita Vättlands byggservice i Strömstad när det är dags att bygga eller renovera. Besök även gärna vår webbplats för inspiration och mer information om oss.

Byggteknik – ert byggföretag i Hudiksvall!

Vi på Byggteknik i Hudiksvall är ett byggföretag som är proffs på allt inom bygg! Vi har lång erfarenhet, duktiga byggare och snickare samt erbjuder kostnadsfri kvalitetskontroll efter utfört arbete. Hos oss har vi en bra blandning av byggare med lång erfarenhet och nya kreativa medarbetare vilket leder till en bra arbetsmiljö och bra resultat. Så anlita oss oavsett om du vill renovera ditt badrum, lägga nytt tak eller bygga en altan – vi kan bygg. Vi jobbar tidseffektivt och till ett bra pris men utan att tumma på kvalitén så anlita Byggteknik i Hudiksvall!

RM bygg & kakel – byggmästare i Tierp

Välkomna till RM bygg & kakel i Tierp vi är proffs på bygg! Vi erbjuder totalentreprenad för både nybyggen och vid renovering. RM bygg & kakel har byggmästare med många års erfarenhet och har därför nära samarbete med flera lokala underleverantörer som elektriker och plattsättare. Vi strävar alltid mot att erbjuda våra kunder personlig service och kreativa lösningar inom bygg. Vi vänder oss både till bostadsrättsföreningar och privatpersoner och lämnar inget projekt förrän både vi och kunden känner sig nöjda! Så välkomna in till RM bygg & kakel i Tierp eller läs mer om oss och våra tjänster på vår webbplats.
Ombyggnation & köksrenovering med RM bygg & kakel i Tierp

Fasadputs i Oskarshamn – Liljas puts & fasad

Behöver du som bor i Oskarshamn hjälp med fasadputs? Liljas puts & fasad är proffs på putsfasad och vi har även skickliga murare, takläggare och plåtslagare. För oss är det viktigt med kvalité och att du som kund ska känna dig nöjd. Vi arbetar alltid tidseffektivt och vill vara flexibla och anpassa oss efter dina önskemål. Så kontakta oss på Liljas puts och fasad så hjälper vi er med fasadputs. Ni är även varmt välkomna att klicka er in på vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster.

Skorstenar & kaminer i Nybro – Jockes plåtslageri

Jockes plåtslageri i Nybro är proffs på kaminer och skorstenar! Vi har många års erfarenhet i branschen då vi funnits sedan 1984 och vi hjälper er med allt från plåttak till skorstenar, stuprör och kaminer. Vi arbetar främst med plåt men kan även lägga papp-eller tegeltak. Så anlita Jockes plåtslageri – vi kan skorstenar! Ni är givetvis även varmt välkomna att besöka vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster.

Borer Bygg – byggmästare i Åsele

Vill du renovera eller bygga stolphus? Då ska du anlita Borer Bygg i Åsele! Borer Bygg fokuserar på bygg och utför alla typer av byggtjänster som renovering, takbyte, bygg av altan, bygg av stolphus och mycket mer. Borer Bygg är en snickeriverkstad i Åsele som vänder sig till både företag och privatpersoner. Kom in till Borer Bygg så berättar vi mer!

Snickeri med Abi-trä i Stockholm!

Letar du som bor i Malmö, Stockholm eller Göteborg efter erfarna snickare? Kontakta oss på Abi-trä! Vi utför snickeri oavsett om det gäller nytillverkning eller reparationer. Vi arbetar även med trapprenovering och hjälper er med bl.a. byte utav räcken eller handledare. Våra kunder är både privatpersoner och företag och vi arbetar med allt från nordiska träslag till exotiska. Så om ni bor i Stockholm, Malmö eller Göteborg och behöver hjälp med snickeri kom till Abi-trä – vi kan snickeri!

Gävle byggteam hjälper dig med allt inom bygg i Ockelbo

Byggmästare Gävle byggteam hjälper dig med allt inom bygg i Ockelbo. För dem är inget jobb för stort eller för litet, dem arbetar helt enkelt med alla typer av projekt. Tack vare att deras snickare har lång erfarenhet i branschen och bred kompetens kan du vara säker på att dem kommer utföra ett gott arbete. Så om du bor i Ockelbo och behöver hjälp med något inom bygg är Gävle byggteam rätt val för dig.

DSG – sprängning & markarbeten i Borlänge

Om du bor i Borlänge och behöver hjälp med något inom markarbeten eller sprängning – anlita oss på Dala Spräng & Grävteknik! Vi på DSG kan hjälpa er igenom hela processen från planering till rörläggning eller bergssprängning. Vårt mål är alltid att hålla hög kvalité men till ett förmånligt pris. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Ni är även varmt välkomna att klicka er in på vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster.
Markarbeten i Borlänge – DSG

Älvdals bygg & hyvleri – proffs på totalentreprenad & bygg!

Älvdals bygg & hyvleri i Idre är proffs på bygg och erbjuder totalentreprenad. Så om du bor i Idre med omnejd och behöver hjälp med bygg tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig med allt från renovering av badrum och kök till uteplats. Då vi har en stor erfarenhet i branschen så har vi ett brett kontaktnät som ger oss möjlighet att erbjuda totalentreprenad så att ni kan få ert drömboende. Ni är varmt välkomna att besöka vår webbplats för mer information eller kontakta oss redan idag så hjälper vi er med bygg och totalentreprenad!

Hjälp med takarbeten i Filipstad – J Thörnqvist bygg!

Behöver du hjälp med takarbeten? J Thörnqvist bygg i Filipstad är proffs på allt som rör bygg såsom takarbeten och vi erbjuder dessutom totalentreprenad. Så om du bor i Filipstad och behöver hjälp med takarbeten, bygg eller totalentreprenad tveka inte att kontakta oss på J Thörnqvist bygg redan idag! Ni är även varmt välkomna att besöka vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster.
Skickliga snickare i Filipstad – J Thörnqvist bygg!

Dags för nya fönster? Kom in till Vallåkra lantmannaaffär!

Behöver du nya fönster av hög kvalité? Vallåkra lantmannaaffär i Helsingborg & Landskrona med omnejd har allt från bygghandel och maskinuthyrning till fönster. Vi har fönster med moderna energiglas som bidrar till att hålla ner uppvärmningskostnaden. Så kom in till oss på Vallåkra lantmannaaffär redan idag så hjälper vi dig att hitta de fönster som bäst passar dig och ditt hus så att de verkligen blir en investering. Klicka dig även gärna in på vår webbplats för mer information om oss och våra produkter.
Köp hundfoder eller hästfoder från Vallåkra lantmannaaffär i Helsingborg!, Köp klinker från Vallåkra lantmannaaffär i Helsingborg

Beställ din specifika trappa ifrån – Hasse Svensson specialsnickeri

Ska du bygga om din trappa? Låt oss på Hasse Svensson specialsnickeri i Skåne hjälpa dig med detta! Vi tillverkar och levererar trappor i olika former. Vi sätter kunden i fokus och tillsammans tar vi fram ett förslag för trappa utifrån vad kunden önskar. Om du befinner dig i Skåne och behöver hjälp med att bygga en specifik trappa, tveka inte att kontakta oss!

Allt inom bygg - Gävle Byggteam AB

Bor du i Gävle och behöver hjälp med att bygga om? Då hjälper vi dig på Gävle Byggteam AB dig! Med bred kompetens inom bygg så ser vi på Gävle Byggteam AB inget jobb som för stort eller litet! Kontakta oss på Gävle Byggteam AB om du går i bygg/renoverings tankar.
Din byggmästare - Gävle Byggteam AB

Stabilt berg och betong - proffs på spräckning av berg!

Vi på Stabilt berg och betong kan verkligen spräckning av berg i känsliga miljöer såsom nära en huskropp eller i källare och vi finns i hela landet. Vi har utrustning som fungerar i trånga utrymmen och större volymer. Så om ni letar efter någon som kan spräckning av berg - anlita oss på Stabilt berg och betong rean idag! Ni är även välkomna att besöka vår webbplats för mer information.
Injekterting av betong - kontakta Stabilt berg och betong, Anlita stabilt berg och betong för bergspräckning!

Vittsjö SkorstensService - proffs på skorstensrenovering Kristianstad

Vittsjö SkorstensService i Kristianstad är proffs på skorstensrenovering! Vi arbetar med kaminer och skorstenar och har lång erfarenhet. Så om det är dags för skorstensrenovering tveka inte att kontakta oss redan idag. Vittsjö SkorstensService finns i Kristianstad med omnejd - besök oss eller klicka dig in på vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster!
Kaminer i Halmstad & Kristianstad! Vittsjö SkorstensService.

Bygg & renovering i Örnsköldsvik - Ö-viks bygg & skadeservice

Bor du i Örnsköldsvik och ska bygga om? Vi på Ö-viks bygg & skadeservice är proffs på bygg och hjälper er att få till ert drömbygge. Vi kan hjälpa er med allt från ombyggnad och renovering till totalentreprenad eller renovering utav tak. Vi har många års erfarenhet och ett brett kontaktnät med allt från elektriker till plattsättare. kontakta oss redan idag så hjälper vi er eller besök vår webbplats för mer information!

Köp din Bernina symaskin hos oss!

Letar du efter en ny Bernina symaskin? Då ska du kolla in Skövde symaskiner! Vi har ett brett sortiment av Bernina symaskiner för både vana och ovana användare. Är du osäker på vilken Bernina symaskin som passar dig, är du välkommen att kontakta oss för rådgivning. Vi hjälper dig att välja ut den rätta symaskinen. Kom in till oss och fynda Bernina symaskin idag!
Köp din Overlock symaskin hos oss!, Köp symaskiner hos oss!, Köp din Janome symaskin hos oss!

A-tyghus skrädderi i Malmö

Vill du ha hjälp med att lägga upp gardiner eller ett par byxor? Då ska du komma till A-tyghus skrädderi i Malmö! Hos A-tyghus skrädderi i Malmö jobbar duktiga skrädderier som kan hjälpa dig med all typ av sömnad. Vare sig du behöver lägga upp gardiner, ett par byxor eller möbeltextilier så hjälper vi dig med det. Kontakta oss eller besök vårt skrädderi i Malmö, så berättar vi mer om våra tjänster. Välkomna!
Allt om tyger i Malmö

Underkategorier